Hoție îngrozitoare. A jefuit mormântul unui copil și i-a furat ce îi era mai drag

Hoție îngrozitoare. A jefuit mormântul unui copil și i-a furat ce îi era mai drag

Un bărbat a fost reținut după ce a profanat mormântul unui copil, au dezvăluit, pentru evz.ro, surse judiciare. Hoțul fără inimă i-a furat copilei cel mai drag lucru alături de care a fost înhumată.

Un caz îngrozitor de profanare și furt din mormântul unui copil a fost rezolvat de polițiștii bucureșteni, la aproape trei luni după descoprirea macabră.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru evz.ro, că hoțul a jefuit sicriul unei fetițe de numai 5 ani, la scurt timp după ce micuța a fost înmormântată, în cimitirul Tudor Vladimirescu, de pe șoseaua Antiaeriană, din București.

Poliția Capitalei transmite că fapta a fost sesizat la data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 20.30. Atunci, poliţiştii Secţiei 19 au fost sesizaţi de către o femeie, agent de pază într-un cimitir din sectorul 5, cu privire la faptul că a observat că un mormânt în care pe timpul zilei a fost înhumată o persoană şi care prezenta urme de distrugere la elementele decorative, coroanele de flori erau mutate de la locul lor, iar capacul din beton ce acoperă mormântul este mutat câţiva centimetri în lateral.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma cercetărilor efeectuate de polițiști a reieșit că fapta ar fi fost comisă de un bărbat...