Evenimentul Zilei > Social > Horoscopul lui Dom’ Profesor. Nostradamus a prezis victoria lui Ponta în alegeri!
Horoscopul lui Dom’ Profesor. Nostradamus a prezis victoria lui Ponta în alegeri!

Horoscopul lui Dom’ Profesor. Nostradamus a prezis victoria lui Ponta în alegeri!

Pe 24 octombrie s-au născut Gilbert Becaud, Jules Rimet, Rafael Trujillo, Anda Călugăreanu, Draga Olteanu-Matei, Magda Catone, Ruxandra Dragomir, Veronica Porumbacu, Theodor Stolojan.

Nimic în „kalendar” şi iarăşi nimic important în calendarul creştin.

De mult, dragi lupi, padawni şi hobbiţi nu am mai vorbit desprea marea mea pasiune, astrologia!

Nu am mai vorbit, pentru că îmi este ruşine şi jenă. Nu este frumos să spui că majoritatea, că aproape toţi, ceilalţi care practică astrologia în România sunt nişte tâmpiţi, nişte trepanaţi, nişte rudimentari, interesaţi doar de bani, cu orice preţ, chiar dacă acesta este adevărul. Că au adus nobila artă şi ştiinţă a astrologiei într-o stare de mare jale, şi-au bătut joc de „calea regală”! Cu câteva excepţii, care confirmă regula!

Sunt nenumărate exemplele, de greşeli grave în astrologia românească, sau de „copy-paste”, după alţi proşti din Occident. Oricine are tupeu şi vorbeşte mult şi aiurea poate să fie în România, „astroloagă”! Obraznice şi şantajiste, „astroloagele” sunt un altfel de vrăjitoare din Chitila. Habar nu au de cele mai elementare reguli astrologice, şi-au însuşit doar un vocabular de specialitate şi te înebunesc de cap cu Luna Neagră, nodurile, karma, eclipsele şi lecţiile de viaţă. Probabil că au citit toate acestea într-o revistă populară, pe când se aflau în trenul care le aducea din Moldova, sau din altă provincie.

Cele mai rele sunt „psiholoagele”, cele cu studii la vreo amărâtă de facultate de doi bani. Potrivesc lucrurile în aşa fel, ca să satisfacă femeile nefericite, care constituie marea majoritate a consumatorilor de astrologie, în România. Astfel, eşecul matrimonial, prostia proprie, lipsa de abilitate, sărăcia, boala, sunt justificate, că aşa a vrut Destinul! Nu limitarea proprie este de vină, nu caracterul este de vină, ci astrologia, aşa i-a fost sortit în cer, să mânânce bătaie după bătaie de la soţul curvar şi beţiv şi să eşueze în tot ce a făcut în viaţă!

Mă simt vinovat, parţial, pentru situaţia actuală. O să vă spun odată şi odată, de ce!

Iarăşi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în ora acea „în plus” când se schimbă ora de vară, are loc o adunare generală, anuală, pe „Skype” a astrologilor din toată lumea. Cei adevăraţi, care contează, nu „vedetele” de la televizor. Cam o sută, două, în total. Irina Predeanu, regretata mea prietenă, era invitată din partea României şi cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă, autorul acestor rânduri. Irina a fost o „rara avis” doctor în astronomie şi parcă şi în matematică. Un om de ştiinţă perfect cu toate calităţile şi defectele unui geniu. Intervenţiile ei la adunarea generală a astrologilor erau clare şi precise şi întotdeauna stârneau „aplauze”!

De vreo câţiva ani, după ce Irina a plecat să studieze stelele de aproape, ceilalţi astrologi, din străinătate, râd anual de mine! La modul: băi, nea caisă, la voi acolo, în fundul lumii, ascendentul este mai important ca zodia, nu? Sunt şi alte subiecte, ca de exemplu faptul că Nostradamus s-a referit la evenimente, fapte şi oameni din… România! Au râs cam doi ani de mine! Ei, şi eu râd de ei, că şi în Occident şi State sunt suficiente „astroloage”! Fără nicio urmă de misoginism, acesta este adevărul!

Acum sunt hotărât să le spun că Nostradamus a prezis victoria în alegeri a lui Victoraş Ponta! Să vedem dacă mai râd de mine… 

Ştiţi, chestia cu Nostradamus îmi aminteşte de un banc. Se spune că toată clasa noastră politică era într-un avion la zece mii de metri altitudine. Când, apare căpitanul avionului cu o faţă lungă şi le spune politicienilor că pierde benzina, kerosenul, că avionul o să se prăbuşească peste un minut şi că nu sunt paraşute (sic)!

Ştiţi bancul?

Nici eu nu-l ştiu, dar începutul este promiţător…

 

BERBEC   Pierzi timpul şi banii pentru că prostia celor din jur nu are limite. Fii liniştit, nu este contagioasă decât pe termen foarte lung, când devine un mod de viaţă! Încearcă să nu te enervezi!

O zi bună, dacă vrei tu să fie aşa. Liberul Arbitru astăzi prevalează faţă de Destin. Poţi să iei masa cu prietenii, poţi să te duci la sală cu aer condiţionat, la film, sau la un spectacol, sau pur şi simplu să te simţi foarte bine, acasă, cu căţeluşul sau pisica! Tu decizi, stelele doar arată!

TAUR   Crezi că o autoevaluare îţi poate da răspunsuri despre lipsa ta de rezultate! Mai curând ar trebui să analizezi condiţiile şi pe cei din jurul tău, în deşert nimeni nu stabileşte recorduri!

Nu mai aştepta o minune sau un dezastru, totul rămâne la fel, la constanant fix, nu-ţi mai face griji inutile, situaţia ta financiară rămâne ca înainte. Stelele iţi indică o mare energie vitală şi o carismă la cote maxime, aşa că foloseşte-le pe amândoua în relaţia ta de dragoste!

GEMENI  Astăzi evită deciziile care duc la schimbări majore. Nu judeca cu asprime colegii sau prietenii, fac şi ei ce pot. Ţine minte: nu mor caii când vor câinii şi nici câinii când vor oamenii!

Cu o conjunctură complexă şi nesigură trebuie să fii atent la comunicare, în general şi la idei şi tehnologii mai sofisticate. In orice caz nu te poţi baza pe nici un ajutor: rezolvă problemele singur(ă). Informaţiile contradictorii creează probleme. Planifică un pic. Gîndeşte-te la viitor ca la un lut pe care poţi să-l modelezi după bunul plac…

RAC   O criză de timiditate te împiedică să prevalezi, astăzi! Este păcat, ai dreptate, nu lăsa pe leneşi şi lacomi să aibă ultimul cuvânt. Ia-ţi inima în dinţi, revino şi pune lucrurile la punct!

Veştile pe care le primesti astăzi iţi dau o imagine bună asupra situatiei financiare şi a rezultatului eforturilor tale sau ale familiei tale. Nu-ţi face griji, în ziua de astăzi lipsa veştilor este o veste bună! Un prilej excelent să pui la punct unele probleme legate de casă, sau proprietaţi. Sună-ţi prietenii, aşa, să vezi ce mai fac!

LEU  Domeniul sentimental este favorizat astăzi. Nu mai sta pe gânduri, acţioneză! Machiavelli spunea că este mai bine să acţionezi şi să regreţi, decât să nu faci nimic şi să regreţi!

Nu ţi se întâmplă prea des să faci ce ţi-ai dorit, confiscat de obligaţiile cotidiene şi de convenţiile sociale – dar astăzi poţi să dai curs unei vechi dorinţe. Poate este vorba de o schimbare majoră în înfăţişare „look”-ul tău, poate o atitudine curajoasă – este la latitudine ta până la urmă, pentru că stelele arată, nu obligă!

FECIOARĂ   Posibile discuţii dimineaţa, care pot fi evitate prin amânare. Este bine să eviţi, dacă poţi, subiectele cu caracter emotiv. Lămureşte interesele tale şi unele neînţelegeri cu cei din jur.

Dedică ziua familiei, cuplului şi încearcă să descifrezi relaţiile şi scopurile fiecărui membru al familiei. Oferă-le ajutorul. Prietenii, familia, anturajul apropiat este avantajat de stele. Poţi folosi prilejul ca să petreci o seară de vineri foarte plăcută în compania lor. Totuşi, atenţie, ziua pare delicată!

BALANŢĂ   Vremea se răceşte, devii nervos. E o reacţie naturală, de apărare, funcţionează spiritul de conservare care te face mai alert. Nu te răzuna pe cei din jur, de data asta nu sunt ei vinovaţi!

O carte bună sau un film interesant pot crea un climat confortabil. Ceea ce s-a pierdut se va găsi. Regăseşti fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente sau trăiri. Evită incidentele domestice şi nu supralicita în discuţiile cu anturajul apropiat.  

SCORPION   Precizează care e interesul tău! Fereşte-te să iei decizii bazându-te pe informaţiile aduse de cei care poartă vorbele, dar nu ştiu pe ce lume sunt. Poate, o veste interesantă, de departe.

O informaţie în legătură cu nişte bani, dar nu spera că se rezolvă imediat. Toată perioada este sub semnul, care, de fapt nici nu este negativ, al amânării şi al întârzierii. Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie, dar trebuie să analizezi cu atenţie când intuiţia ta tace, nu răspund la apel!

SĂGETĂTOR  Nu poţi să convingi toată lumea, dar poţi să încerci. Trebuie să-ţi faci stereotipuri de comunicare, mai ales în domeniul sentimental, unde amesteci, cu talent, minciunelele de amor!

Atenţia îţi este atrasă de nevoia de a stabili şi/sau tranşa anumite chestiuni între tine şi un prieten. Configuraţia astrologică arată că ai toate şansele de reuşită, dar nu trebuie să întreci măsura, nu exagera, folosindu-te de influenţele favorabile!

CAPRICORN  Caută urgent sprijin şi alianţe, eşti pe cale să te “dezumfli”, să-ţi pierzi interesul pentru un proiect mai dificil, dar promiţător. Nu schimba des priorităţile, te risipeşti fără rost!

Casa familiei şi a rudelor apropiate este mai slab aspectată, probabil mici probleme de rutină, dar fii atent la acest domeniu. Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare. Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

VĂRSĂTOR   Ţi-ai pierdut simţul umorului? Te înfurii degeaba, dintr-un amănunt, până la urmă, comic! Mai mult calm, fii mai “zen”, răul se hrăneşte cu furie, ură, invidie, enervare, lăcomie, lene…

Lămureşte interesele tale şi unele neînţelegeri cu anturajul. Pe de altă parte carisma ta este în creştere şi poţi avea o serie de succese sociale. Dragostea este bine aspectată, interesul tău pentru acest domeniu are o dinamică pozitivă.

PEŞTI   Moralul tău e bun, ceea ce este important pentru că totul se petrece după cum vezi tu lucrurile: în roz, sau în negru! Pe plan financiar întâlneşti o oportunitate, cere mai multe informaţii!

Ar trebui să fie o zi liniştită, în care poţi înregistra realizări cu dinamică pozitivă, atât în mijloace financiare cât şi în trăiri existenţiale. Din punct de vedere emoţional eşti pe lungimea de undă a anturajului şi în special a celor dragi şi apropiaţi, cărora, ţi se pare că în această perioadă, le înţelegi mai bine atitudinile, scopurile şi motivaţiile. Seara de vineri plăcută, poate te duci în oraş!

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: