Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscopul lui Dom’ Profesor. ASMR, șoapta unui înger
Horoscopul lui Dom’ Profesor. ASMR, șoapta unui înger

Horoscopul lui Dom’ Profesor. ASMR, șoapta unui înger

Pe 27 aprilie s-au născut: Herbert Spencer, Samuel Morse, Ulysses Grant, Edward Gibbon, Walter Lantz, Anouk Aimee, Vasile Aciobăniţei.

În calendarul creştin ortodox fix sunt Sfinţii: Simeon, ruda Domnului, Aristarh, Marcu şi Zinon. În calendarul mobil este Sfânta și Marea Miercuri. Denie.

Dragi lupi, padawani și hobbiți ați auzit de ASMR? Adică, de Autonomous Sensory Meridian Response? Nu, nu este o boală, mai curând un dar. Persoanele care au ASMR încearcă o plăcere extremă mentală, orgasmică, dublată de o relaxare profundă la auzul unor sunete. Mulți denumesc ASMR ”orgasmul creierului”. Vorbitul în șoaptă, foșnetul mătăsii sau al unui ambalaj de bomboane, sunetul unui pahar de cristal, cristal adevărat, sau a unei lingurițe de lemn, de bambus, sau de argint etc. Gama de sunete primare este foarte mare și se pare, nu există o regulă, fiecare persoană cu ASMR reacționează la o mulțime de sunete care provoacă ”orgasmul mental”. Nu s-a evidențiat, pînă în prezent un sunet care să provoace ASMR la toate persoanele în cauză, sau o persoană care să recționeze la un singur sunet. Într-un documentar din anul 2015 dedicat fenomenului, o tânără femeie cu ASMR descrie fenomenul ca fiind plăcerea pe care o simțea în copilărie cînd era mîngâiată pe păr de către bunica ei. Numai că senzația ASMR nu este la nivelul senzorilor pielii, ci o plăcere intensă care se declanșează direct în creier.

Leslie Rezzoug raportează în ”L'Express” că există o comunitate ASMR bine conturată pe Youtube.

Vedeți dragi lupi, padawani și hobbiți sunetele, muzica, joacă un rol extrem de important în viața umanității. Ce sunt sunetele, decât niște vibrații cu o anumită lungime de undă, perioadă și intensitate. Care se adresează sufletului, pe o anumită lungime de undă. Oamenii au realizat demult, din neoliticul superior puterea sunetului, a muzicii.

Șamanii care își rosteau incantațiile pe ritmuri bine punctate, vrăjitorii negri, voodoo, care dansează și cîntă magia lor pe ritmul sincopat al tobelor bongo-bongo, jazzul, trompeta de luptă a elefanților – muzica, această atingere divină, această șoaptă și mîngâiere a unui înger. Apoi clericii din lumea toată, creștini, musulmani, budiști nu cîntă hotărârea lor de a-L sluji pe Dumnezeu?

Lucrurile sunt mult mai complexe, dacă vreți să continuăm subiectul știți unde să-mi scrieți.

S-au întors din studiul lor sociologic, în Grecia, prietenii mei finlandezi și au să facă Sf.Paști și după stilul nostru, la mine, vor să vadă obiceiurile de la țară, acum și aici. Ei sunt penticostali. Până atunci au să-mi povestească o mulțime de istorii. Care povestiri, dacă timpul îmi va permite și cu voia domniilor voastre, o să vă fac părtași.

Pînă atunci uitați-vă la drăguța doctoriță din video. Ea încearcă să vadă dacă aveți ASMR. Trebuie să aveți boxe bune, sau căști performante ca să realizați dacă sunetele (și culorile) arătate de doctoriță vă declanșează orgasmul mental, șoapta unui înger. Aș dori să-mi scrieți la dom.profesor@gmail.com dacă aveți ASMR!   

BERBEC   Să obții parvenirea socială, cu prețul armoniei familiale, nu este o idee bună. Veştile primite astăzi nu trebuie anunţate celor din jur, în gura mare, ci analizate în familie, cu cei dragi. Stelele te sfătuiesc să amâni orice complicaţie fără să dai un răspuns negativ sau să ai o atitudine evident ostilă. În acest mijloc de săptămână călătoriile, excursiile, drumeţiile  sunt bine aspectate. Ceea ce nu trebuie să faci: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă nu-ţi mai place. Pe de altă parte ai mare nevoie de un consilier de taina, ai o problemă care necesită un gen de expertiză pe care n-o ai.  Stelele spun sa mai astepţi cu confesiunile, sau să le aşterni pe hârtie. Aşa îți garantez discreţia.

TAUR  O dimineață cam incertă, dar pe total favorabilă. Nu ai niciun motiv să te lași împins de la spate, fă-ți un program echilibrat, dozeză corect efortul și odihna. Nu te lăsa invadat de alții! Dimineaţa este favorabilă și lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu specula nimic financiar, însă. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi pentru că a doua parte a zilei este foarte obositoare, mai ales dacă este ziua ta de naştere!  Aspecte favorabile deciziilor „importante” de genul – fac sau nu fac curăţenie în toată casa, mă duc sau nu mă duc la cumpărături! De asemenea, astăzi este o zi relaxantă şi plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul convorbirilor si a vizitelor pe care le poţi face. O persoana nesuferită iţi stă ca un spin in deget, aşa incât procedează aşa cum se cuvine: poarta-te ca şi cand nu ar exista!

GEMENI  Conjunctura iţi recomandă să nu te implici în nimic riscant, pentru că pot apărea unele incidente neplăcute. Şi, atenție, te avertizează ca nu toţi din din jurul tău își sunt binevoitori. Limitează-te la activităţile de rutină. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele „tabu” . Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Ceva legat de un aspect al lucrului în echipă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în nici un mod. Cooperează mai strâns cu cei din jurul tău, cu colegii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei.

 RAC  Stelele spun că eşti inspirat în abordarea, cu artă şi eficacitate, a problemelor tale personale. Dacă spun ele așa, să faci bine și să ai rezultate bune în demersul tău sentimental! Cine nu se gandeste şi socoteşte, poate avea probleme. Si datorii. Tu cheltuiesti prea mult, mai tine cont de zerouri. Spre seară, o veste nu prea grozava. Esti sanatos si ai putere de munca, dar te apasa grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, totuşi. Şi, poate, o petrecere drăguţă la un Taur care îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Evită enervarea şi stresul printr-o atitudine prevenitoare faţă de anturajul apropiat, faţă de familie. Nu sta în curent şi este bine să verifici şi să cureţi aerul condiţionat înainte să-l pui în funcţiune. Chiar dacă acum este mai frig, nu mai este mult şi vine căldura mare!

LEU  Nicio urgenţă, nimic important, poţi să te relaxezi şi să te liniștești. Sunt şi veşti bune din famile, sau de la prieteni. O zi în care ai, odată mai mult, libertatea de a alege. Un sfîrşit de săptămână de lucru care aduce lucruri bune. Nu trebuie sa risipesti starea placuta de lene si rasfat cu proiecte belicoase despre ordine si curatenie, la curățenia de St.Paști, mai bine gândeşte-te la nişte “pauze”! Lenea, comoditatea, este o arta. Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie și înstraineaza, în loc să atragă! Trebuie doar sa inspiri încredere. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, că nu este cazul. O veste aşa-şi-aşa îţi îndreaptă atenţia către o relaţie sau o afacere din trecut.

FECIOARĂ  Este necesar să-ți regăseşte-ţi echilibrul interior şi pacea sufletească, de care ai atâta nevoie! Este un moment bun ca să-ți prezinți ideile pentru programul din noaptea de Înviere. Din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi in amanunte. Nu fi preocupat sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi. Totul este bine, vorba câtecului şi aceasta stă scris în stele. Şi nu uita vorba anglo-saxonă : „No news – good news!”. Cere un sfat de la Leu sau de la un Geaman din familie. Călătoriile sunt bine aspectate începând de astăzi. Fie că este vorba de o deplasare scurtă sau de o călătorie mai lungă, schimbarea locurilor îţi aduce succes.

BALANŢĂ  Ai planuri ambiţioase și poți să convingi pe cei din jur de justețea proiectelor tale. S-ar putea ca să auzi și unele obiecții. Fii calm, zâmbește și oferă explicații, argumente, dovezi! Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astazi, cadouri de Sf.Paști, pot face mare placere celei dragi, celui drag, celor dragi! Rezolvarile şi compromisurile cu iz de busuioc au in tine un maestru incontestabil.  Poţi media între membrii familiei care sunt de păreri diferite. Poate unde vrei să fie intotdeauna armonie! Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este înă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil.

SCORPION   Conjunctura indică un plan sentimental foarte încărcat, cu situaţii noi care pot ridica probleme greu de rezolvat. Lasă duritatea și încearcă să dansezi pe melodia duioasă a compromisurilor! Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului.  Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine aspectate. Norocul este prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci nici un efort.  Perioada în discuţie este favorabilă, iar aspectele negative nu sunt decât faulturi de joc. Nimic foarte malefic. Pe piaţa stelelor se spune că se creează noi „sindicate” între personaje şi persoane din anturajul tău, poate chiar dintre rude, aparent fără nimic în comun, dar care, pe termen lung pot să-ti intersecteze interesele.

SĂGETĂTOR    S-au întrunit condițiile necesare, poți să te împlici într-o activitate, un curs, de evoluție spirituală. Astăzi logica ta va fi pusă la încercare. Nu accepta cu ceea ce nu ești de acord! O zi bună în toate, mai puţin la cumpărături. Nu cumpăra nimic, nu juca la bursă, nu împrumuta, ocoleşte băncile şi casele de pariuri. Climatul general la serviciu este neplăcut şi încordat, tensiunea tinde catre cote maxime, dar aproape nimic nu se petrece. Adică nici un eveniment important. Se vorbeşte despre reducerea personalului, despre mărirea salariilor după Sf.Paști şi alte minciuni. Totul pare un imens arc care se comprimă, se comprimă… Din punctul tău de vedere este o perioadă… interesantă. Acasă trebuie să te descarci de stresul acumulat şi să discuţi mult şi vesel cu membrii familiei tale.

CAPRICORN  Zi favorabilă muncii în echipă. Cu toate că ești un individualist perfecționist, sunt și etape în care trebuie să cooperezi. Azi, de exemplu! Însă, stabilește excat ce are de făcut fiecare. Dimineaţa poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se rezolvă de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului. Începe, din seara aceasta, o vreme de sărbătoare şi petreceri, de un timp plăcut petrecut în compania celor dragi. Poate pentru că unii Capricorni au timp liber la dispoziţie.  Pe total o zi plăcută, in care te simti tot timpul vesel si entuziast si de aceea orice iti iese, iar familia si prietenii te apreciaza in mod deosebit.

VĂRSĂTOR   Nu aștepta să ți se ceară ajutorul, implică-te din proprie inițiativă în pregătirile și cumpărăturile pentru Sf.Paști. Așa poți să faci ceea ce îți place, oricum, ai fi fost pus la treabă!  O perioadă din nou puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important, însă. Dupa ce ai decretat ca ocupi primele trei locuri la inteligenta, frumusete si profesionalism, trebuie sa te uiti si cati bani ai in buzunar! In acestă zi, puțin înainte de o scurtă vacanţă conjuncturală de Sf.Paști trebuie sa lupti din greu ca sa-ti aperi convingerile și ideile tale, dar nu duci lipsa nici de argumente nici de inspirație. Primești sau faci vizite. Seara te poţi găsi într-o colectivitate favorabilă care, până la urmă, îţi  aprobă ideile. Trebuie să-ţi afirmi autoritatea şi într-o problemă de familie, sau/şi o situaţie cu un prieten.

PEŞTI   Obiectivele tale realiste te duc către o creştere a încrederii în forţele proprii. Nesiguranța și nehotărârea au ruinat imperii! Fii ferm în ceea ce faci și spui, dar cu eleganță și politețe! Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi colosale – pentru alţii! Nu ai frică, pastreaza speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual! Gândeşte bine înainte de a face sau accepta ceva. Stelele arată că dacă stai bine-merci rezolvi mai multe probleme, decât dacă te agiţi!  Sigur, dă şi telefoanele acelea care trebuie, cui trebuie! Nu uita că la porțile Levantului la pile egale, meritul contează!

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: