Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR  13,14 noiembrie 2021. Balet OZN în Sudul Franței
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR  13,14 noiembrie 2021. Balet OZN în Sudul Franței

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR  13,14 noiembrie 2021. Balet OZN în Sudul Franței

 Trebuie să o iei de la capăt, să reevaluzi situaţia şi să faci alte planuri pentru weekend. Consultă-te cu cei din jur, cu anturajul apropiat, să vezi şi părerile şi dorinţele lor. Contează! 

13,14 noiembrie

 

Pe 13 noiembrie s-au născut fericitul Augustin, Pelagius, Robert Louis Stevenson, John Hammond, Whoopi Goldberg, Ioana Crăciunescu, Gheorghe Mulţescu, Ştefan Covaci, Teodora Ungureanu. Pe 14 noiembrie s-au născut regele Hussein al Iordaniei, Charles, prinţ de Wales, Claude Monet, Jawaharlal Nehru, Gabi Szabo, Geo Saizescu, Sorin Lerescu.

Pe 13 noiembrie este sărbătoare mare, fiind pomenit Sf. Ier. Ioan Gură de Aur, arhiepiscopul Constantinopolului și mama sa, Sf.Antuza. Pe 14 noiembrie, dominică, este Sf. Apostol Filip, unul dintre cei 12 Apostoli. Și Grigorie Palama din Tesalonic. Lăsatul secului pentru Postul Crăciunului.

 

Am primit multă corespondență de la domniile voastre, cititorii mei vechi și fideli, dar și de la noii veniți. Numai așa se explică cererile multe, peste o sută, pentru horoscoape personale. Cei care mă citesc mai de mult, știu prea bine că nu fac horoscoape, pentru niciun preț și pentru nimeni. Am făcut, suficient de mult, poate peste o sută de mii. Acum, sunt pe alt nivel!

 

Știu că fiecare gândește prin prisma lui, cum ar fi făcut el, am primit și rugăminți fierbinți, ba și minciuni evidente, ca să fac nu știu ce horoscop, să dau un răspuns problemelor lui X sau Y.

 

Articolul meu de ieri, prin care începeam o timidă introducere în astrologie, a fost considerat de mulți ca o reclamă, ca o invitație. V-ați înșelat, așa cum vă înșelați în multe lucruri în ceea ce mă privește, eu chiar sunt un pustnic în rodaj, cu șapte cățelușe, care nu am televizor și nici dorință de socializare. Sigur, răspund (uneori) la corespondență, dar nu am timp de interesele personale ale unuia sau altuia! Câțiva dintre domniile voastre mă întreabă despre clarviziune, să creadă, sau nu.

 

Dacă vorbim despre clarviziune, trebuie să vă informez ca după verificările făcute de colegii bulgari de la ”Comitetul Para” profețiile celebrei Baba Vanga s-au realizat doar în proporție de 23%. Cam puțin pentru o oarbă clarvăzătoare!

 

Ceea ce vă spun acum este scris în cartea ”Enquête chez les Voyants” scrisă de Jean-Pierre Desmond, jurnalist și Pierre Goulene, sociolog, apărută la Paris, în Editura Alain Moreau în anul 1978. O carte capitală, nu ar trebui ocolită. Cei doi au cheltuit o avere, în banii de acum peste 100.000 €, sumă dată de un sponsor misterios, mergând din clarvăzătoare în clarvăzătoare, pe tot cuprinsul hexagonului, cu aceiași problemă, timp de aproape doi ani. Concluziile se găsesc în carte, sunt extrem de interesante.

 

Ceea ce doresc să vă spun, este că în cartea amintită se spune că cei care se ocupă de clarviziune, de exemplu și sunt foarte cunoscuți, celebri, nu prea mai fac previziuni, ci politică!

 

Am mai întâlnit de multe ori acest efect al folosirii predicțiilor în scop politic, electoral, mobilizator. Începând din al doilea Război mondial, efectul a fost pe scară largă. De exemplu, astrologul Karl Ernst Krafft a publicat mai multe teme astrale cu interpretarea respectivă, prin care demonstra victoriile viitoare al celui de al III-lea Reich. Aliații au făcut invers și au mers până acolo în care au falsificat o întreagă ediție a unei populare cărți de predicții, ”Almanach de Madame de Thèbes” ediția în germană, prin care se profețea victoria aliaților.

 

Dar, despre altceva doream să vă povestesc. Pe Dimineața Astronomilor a fost zarvă mare.

 

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie a fost observat și înregistrat un fenomen aerian neidentificat foarte spectaculos în mai multe departamente din sudul Franței.

Zeci de martori, mai multe fotografii și videoclipuri – este ceva acolo. Fără îndoială: ceva foarte neobișnuit a traversat într-adevăr cerul în noaptea de 9 spre 10 noiembrie. Contul de Twitter al site-ului meteorologic Météo Gard – Hérault a distribuit o compilație de imagini care arată acest fenomen ciudat vizibil în mai multe departamente ale coastei mediteraneene. Obiectul a fost văzut la Montpellier, Cournonterral, Palavas-les-Flots, Sète dar și în Andorra, la Narbonne și Perpignan precizează Midi Libre.

În aceste videoclipuri vizibile pe rețelele de socializare, putem distinge clar un obiect foarte luminos, de o nuanță portocalie, și mult mai mare decât o stea. De formă cilindrică sau dreptunghiulară, se mișcă rapid și efectuează manevre de o complexitate mare. Pe imaginile înregistrate în Héraut, lângă Montpellier, putem vedea acest obiect învârtindu-se în linie dreaptă, oprindu-se și rotindu-se de trei ori, înainte de a începe din nou să se miște perpendicular pe direcția sa inițială.

 

Niciun sunet nu se aude și aceste mișcări care implică o manevrabilitate extraordinară confirmă că nu este niciun balon, niciun avion, niciun satelit, niciun felinar chinezesc, sursă de foarte multe confuzii. Uimirea diverșilor martori care pot fi auziți în videoclipuri subliniază și mai mult ciudățenia absolută a acestui fenomen.

 

Este o dronă? Aceasta este în prezent singura explicație care poate explica manevrabilitatea aeriană a obiectului. Cu toate acestea, dimensiunile sale și faptul că a fost observat într-o perioadă scurtă de timp din locații îndepărtate, diferite, nu permit confirmarea acestei ipoteze. Nu există nicio îndoială că Geipan, Grupul de Studiu și Informare privind Fenomenele Aerospațiale Neidentificate, va lua foarte în serios această observație excepțională. Vezi https://www.youtube.com/watch?v=7NW5EdIm9Js.

 

Pe DOA s-a dezbătut foarte profesional, științific, problema observațiilor din Sudul Franței. Concluzia a fost că poate fi un OZN, sau, la fel de probabil, o dronă foarte sofisticată, scumpă, în zbor de încercare. Eu înclin către varianta OZN, forma de ”pastilă”, cilindru rotunjit la capete, a mai fost observată. Dar m-a enervat teribil o astronoamă, una Lucianne Walkowicz, o otravă americancă la 30-40 de ani, ar putea să-mi fie fiică. Tatuată, cu belciug în nas, nonbinară și cu idei ca dintr-un bar de negri. Mahalagioică și provocatoare cât cuprinde, dar deșteaptă ca dracu’, Doamne, iartă-mă! De ce se zice deștept ca dracu’ ? Bună întrebare!

 

Dorea, nici mai mult nici mai puțin, să emitem un ”press release”, gata făcut de ea, în care astronomii prezenți pe DOA, între care sunt mai multe nume foarte mari, declară că observația respectivă este dovada existenței vieții raționale în cosmos. Când, de fapt, este dovada existenței și iscusinței tehnologice a vieții de pe Pământ.

 

Așa cum v-am dovedit de multe ori până acum: mâine este o altă zi!

 

 

HOROSCOP    13,14 noiembrie 2021

 

BERBEC    Sâmbătă sunt posibile  mici schimbări, o întâlnire care îţi face plăcere şi una nu prea. Începe să se contureze un nou concept, o nouă ideeu sau proiect, probabil pentru vacaţă. Sâmbătă, aspectele iţi indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Veştile pe care le primeşti prin mobil, din presa, sau reţelele de socializare par importante. Duminică – posibile disensiuni dimineaţa, care pot fi evitate prin amânarea unor întâlniri, sau vizite. Seara plăcută, favorabilă dragostei.

TAUR  Sâmbătă configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile. O zi care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi, dar nici nu ai de ce să-ţi aminteşti mai târziu! Duminică trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale. Evită băuturile reci şi alimentele prea grase sau foarte consistente. Duminică nu prea îţi arde de glumă. Este una din zilele acelea când eşti posomorât şi mizantrop.

GEMENI  Sâmbătă găseşti o mare satisfacţie în ajutorul pe care-l oferi la treburile casei, sau în sprijinul unui prieten. Ascultă-ţi vocea instinctului profund şi redu ritmul, sâmbăta este o zi de odihnă. Duminică ai parte de un fel de cadou mare, neaşteptat si care te pregatește pentru niște planuri de viitor la care nici nu indrazneai sa te gandesti. Esti mare mester in a te speti spre gloria altora. La sfarsit constati ca numai pe tine te doare capul şi spatele, ba chiar şi buzunarul.

RAC   Sâmbătă eşti distrat şi nu te poţi concentra după o săptămână obositoare. Poate un pic-nic, un grătar, dacă nu plouă, sau o ieşire în oraş cu familia sau prietenii te reconfortează şi îţi „încarcă bateriile”. Duminică horoscopul este slab aspectat, dar ai configuratii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amanuntul, comertului, in general.  Proiectele tale de weekend sufera de un defect major – se bazeaza mai mult pe intamplare, decat pe planificarea abila a fortele proprii!

LEU  Sâmbătă, în dragoste este bine să-ti recunoşti greşelile, mai ales pe cele mici! Este cazul zilei de azi, când poţi întoarce în favoarea ta un impas sentimental sau te poţi bucura de un avantaj.  Duminică trebuie să zâmbeşti şi să-ti păstrezi calmul, mai ales dacă auzi si vezi lucruri neplacute; mananca alimente naturale si evita dulciurile. In urma unei analize cinstite si atente trebuie sa lasi deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi la propriile interese.

FECIOARĂ  Sâmbătă ai nevoie de mai multă mişcare, de mai mult sport. Trebuie să eviţi mişcările bruşte. Nu trebuie să stai ore întregi sub duş, apa costă! Program de distracţie pe seară, profită din plin. Duminică este evident că magia relatiilor sociale este cam departe de modul tau direct de abordare. Totuşi, poți avea castig daca vei adauga si un zambet. Acordă mai mult timp familiei,  prietenilor vechi,  te vei simţi foarte bine.  Nu încerca să-ţi depăşeşti condiţia cu orice preţ, nu cheltui mai mult decat îţi poţi permite.

BALANŢĂ   Sâmbătă eşti pe drumul cel bun! Începi să înlături din calea ta obstacole, în special propriile limite. Te distrezi, te odihneşti, eşti mai entuziast şi te gândeşti cu încredere la viitor. Duminică te gândeşti că  de mai multa vreme doreai un grad mai mare de libertate materiala pe care stelele te sprijina astăzi sa-l obtii prin harnicie si chiar cu putin noroc. Astrele au aspecte favorabile : sănătatea îţi este bună, viaţa personală – armonioasă, iar situaţia financiară nu îţi mai pare teribilă.  Nu trebuie să exagerezi  disensiunile din familie şi cu prietenii. Primeşti cu plăcere nişte vizite sau veşti de departe.

SCORPION   Sâmbătă ai nevoie de o evadare în natură. Poate la aprovizioanrea de toamnă, la țară, poate la munte. În orice caz trebuie să eviţi orele întunericului când călătoreşti. Soarele, lumina, te avantajează în această sâmbătă. Duminică cu dragostea stai ceva mai bine decât în mod obişnuit, asta nu înseamnă că pe total stai excelent. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, oglinda coştiinţei lor.

SĂGETĂTOR   O zi favorabilă pentru centaurul sentimental din tine. Iţi prieşte o discuţie la o cafea parfumată şi faci planuri. Prietenii te ajuta astazi chiar fara sa-i bati la cap. Veşti bune. Duminică, cu zodia îngrijorată de prezența lui Saturn, din Vărsător, fie te plictisesti teribil, fie te enervezi de lipsa evenimentelor si de mediocritatea celor din jurul tău.  Nimic nu te multumeste azi si esti convins ca meriti mai mult. Poate ca da, poate ca nu, dar nu te aștepta la minuni.

CAPRICORN   Sâmbătă apare ceva neprevăzut. Trebuie să lucrezi ceva pentru serviciu, sau ceva de rezolvat pentru familie. Spre seară ai impresia că ai urcat pe Everst, eşti foarte obosit, dar foarte mulţumit!  Duminică verifici vorba care spune că: experienta este suma greselilor care dor cel mai mult. In dragoste este bine sa-ti recunosti greselile, mai ales pe cele neimportante sau pe cele care provoacă gelozie!

VĂRSĂTOR   Trebuie să o iei de la capăt, să reevaluzi situaţia şi să faci alte planuri pentru weekend. Consultă-te cu cei din jur, cu anturajul apropiat, să vezi şi părerile şi dorinţele lor. Contează!  Duminică un fel de umanism naiv si bunatatea caracteristice zodiei te fac vulnerabil la santajul sentimental paracticat de una dintre realatiile tale. Esti intr-un punct mort si cu anturajul si cu relatiile sentimentale. Nu este o idee rea sa incerci sa lamuresti lucrurile, macar partial.

PEŞTI    Sâmbătă  reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva din anturajul apropiat. Eşti prea dur cu tine şi cu cei din jur, oferă-ţi momente de distracţie, de exemplu, un spectacol pe seară. Duminică este o zi de cumpărături sau de călătorie. Nu-ţi fă nici un program, în aparenţă. Lasă lucrurile să se întâmple. Este bine sa eviti, daca poti, subiectele cu caracter emotiv.