Zodiile cele mai norocoase în luna martie. Cinci nativi dau lovitura

Zodiile cele mai norocoase în luna martie. Cinci nativi dau lovitura Zodiac chinezesc. Sursa foto: Rozenn Leard | Dreamstime.com

Horoscopul chinezesc are la bază un ciclu de 12 ani integrat într-un ciclu mai îndelungat de 60 de ani. Așadar, zodiile sunt atribuite în funcție de anul nașterii, nu de dată, cum se întâmplă în zodiacul european.

Horoscopul chinezesc.  Zodiile chinezești sunt reprezentate prin animale ce posedă diverse caracteristici determinate astrologic. Cini nativi din zodiac au noroc în dragoste.

Horoscopul chinezesc: Șobolan. Cea mai norocoasă zi: 17 martie

Nativii Șobolan singuri au o modalitate neobișnuită de a-și spori norocul în dragoste în martie. Dacă ești într-o relație, prioritizează timpul de calitate alături de partener și cultivarea conexiunii voastre emoționale. Angajați-vă în conversații semnificative, dar fără distrageri, cum ar fi telefoanele. Aceste momente se vor transforma în experiențe magice, sporindu-vă norocul în dragoste.

Așteaptă-te la lucruri neprevăzute, pentru că vei avea tot ceea ce îți dorești, chiar dacă aceste dorințe par extrem de improbabile. Nu trebuie să te lași prins de gânduri toxice sau de negativitate. Aceste idei și temeri se pot manifesta și pentru tine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Culoarea galbenă te va ajuta să rămâi echilibrat și sigur pe tine în această lună, permițându-ți să-ți valorifici norocul în cel mai bun mod posibil. De asemenea, poți mânca mai multe fructe și legume galbene pentru a impregna acest noroc în sistemul tău intern.

Zodiac chinezesc martie 2024. Bivol. Cea mai norocoasă zi: 29 martie

Este vremea schimbărilor mari. Ești gata să ieși dintr-o fază veche a vieții și să intri într-una nouă? Vei fi norocos în martie dacă te vei adapta la toate schimbările la care ești supus. Pentru unii dintre voi, karma vă va binecuvânta pentru munca grea și dorința de a crește. Culoarea violet îți va aduce noroc luna aceasta.

Chiar dacă nu ești într-o relație, norocul e de parte ta în dragoste luna aceasta. S-ar putea să te simți mai fermecător și atractiv, atrăgând atenția unor potențiali parteneri. Dacă rămâi deschis, acest noroc te-ar putea ajuta să pui bazele unei relații fericite și de lungă durată! Citeşte întreaga ştire: Zodiile norocoase în dragoste în martie 2024, în horoscopul chinezesc. Acești nativi își vor întâlni sufletul pereche.

Horoscopul chinezesc. Tigru. Cea mai norocoasă zi: 2 și 3 martie

Tigrule, norocul tău este dulce și frumos. Atâta timp cât rămâi pe calea aleasă și îndepărtezi comentariile negative ale celor care te contrazic, vei fi bine. Doar tu poți ști ce este bine pentru tine.

Ține-te de acest gând în această lună, iar norocul va fi la orice pas.

Tigru, Animal, Mamifer, Pisica Mare

Horoscopul chinezesc. Susa foto: Pixabay

Iepure. Cea mai norocoasă zi: 5 martie

Iepure, nu te baza pe noroc în luna martie. Depinde mai degrabă totul de tine însuți. Cea mai mare provocare a ta în această lună va fi să-ți găsești calea potrivită. Dacă reușești să faci acest lucru cu succes, vei fi plăcut surprins de toate rezultatele pe care le vei primi.

Horoscopul chinezesc: Dragon. Cea mai norocoasă zi: 13 martie

Dragon, ceva intervine între tine și norocul tău acum, iar gelozia poate fi unul dintre factori.

Așa că ferește-te de acest lucru și ai încredere în intuiția ta. A te baza prea mult pe logică te va face să închizi ochii la semnele pe care intuiția ta le-a observat. Norocul tău în luna martie depinde de acest lucru.

Ai Generat, Mitic, Creaturi, IepurașHoroscopul chinezesc. Susa foto: Pixabay

Șarpe. Cea mai norocoasă zi: 24 martie

Șarpe, norocul tău depinde de încrederea pe care ți-o acorzi și de reușita de a separa cu succes dorințele de vocea intuiției tale. Ele sunt diferite, iar tu poți face o greșeală involuntară dacă le confunzi pe cele două.

Presiunea grupului de prieteni este, de asemenea, evidențiată ca o influență negativă pentru tine în această lună. Aceasta îți poate bloca norocul, așadar, fii atent și nu lăsa impulsurile să-ți dirijeze acțiunile.

Horoscopul chinezesc: Cal. Cea mai norocoasă zi: 25 și 26 martie

Cal, îi vei da peste cap pe toți în această lună, pentru că te bucuri de un noroc aparte. Vei avea parte de o idee, o oportunitate. Nu poți controla lucrurile care intră în viața ta, așa că ia totul ca atare și bucură-te.

Zodiac chinezesc: Oaie. Cea mai norocoasă zi: 29 martie

Nu lăsa invidia sau comparațiile să-ți înrăutățească mintea și perspectiva. Norocul tău în martie depinde de tine. Așadar, dacă permiți ca spiralele negative să îți revendice viața, îți vei folosi fără să vrei norocul pentru a manifesta lucruri greșite. Trebuie să crezi în capacitatea ta de a face acest lucru cu succes.

Balaur, Templu, Stilul ChinezescHoroscopul chinezesc. Susa foto: Pixabay

Maimuță. Cea mai norocoasă zi: 15 martie

Maimuță, norocul tău este unul unic și special. Este cel care stimulează capacitatea unui individ de a schimba lumea. Ține minte: tot ceea ce este considerat tradițional sau normal a fost cândva nou. Așadar, nu te lăsa prins în jocuri de cuvinte, pentru că altfel îți vei irosi norocul din această lună.

Zodiac chinezesc: Cocoșul. Cea mai norocoasă zi: 13 martie

Cocoș, nu lăsa frica să te tragă în jos. Stăpânește-te pe tine însuți și vei stăpâni și lumea. Acesta este norocul tău în luna martie. Atâta timp cât ești receptiv la abundența universului, vei continua să mergi pe drumul care ți se potrivește fără probleme. Iar dacă te vei confrunta cu vreun obstacol pe drum, îndepărtează-l. Trebuie să ai încredere în intuiția ta.

Câine. Cea mai norocoasă zi: 12 martie

Norocul tău luna aceasta depinde de faptul că vei crește acolo unde trebuie să crești și că vei pune piciorul în prag acolo unde trebuie să o faci. Culoarea verde va fi norocoasă pentru tine în această lună.

Horoscopul  chinezesc: Mistreț. Cea mai norocoasă zi: 8 și 9 martie

Norocul tău este stabil și constant. Atâta timp cât vei continua să îți îndeplinești responsabilitățile și să te asiguri că totul funcționează în mod ordonat în viața ta, va fi perfect. Implicarea în afacerile altora sau în crize emoționale va avea un impact negativ asupra ta în această perioadă. Așadar, retrage-te din astfel de activități cu toată politețea de care ești capabil să dai dovadă, scrie RTV