Evenimentul Zilei > Horoscop > ”Wikipedia Sucks!” spune Susan Wojcicki, CEO YouTube. Problema timpului în astrologie. Rabi Yitzhak Yosef i-a făcut pe negri, maimuțe! Horoscop
”Wikipedia Sucks!” spune Susan Wojcicki, CEO YouTube. Problema timpului în astrologie. Rabi Yitzhak Yosef i-a făcut pe negri, maimuțe! Horoscop

”Wikipedia Sucks!” spune Susan Wojcicki, CEO YouTube. Problema timpului în astrologie. Rabi Yitzhak Yosef i-a făcut pe negri, maimuțe! Horoscop

Horoscop Sursa este Biblia, Geneza cap. 5 şi 11 şi Regi. Nicăieri în Biblie nu este pomenită o dată, o vârstă a lumii, a Pământului, a Universului. Un episcop, de fapt arhiepiscop, James Ussher, a calculat în secolul XVII, pe baza indiciilor biblice şi a vârstei personajelor enunţate în capitolele menţionate, numărul de ani de la Facerea Lumii până la Naşterea lui Iisus.

22 martie

 

Horoscop Pe 22 martie s-au născut: Maximilian I, Anthonis van Dyck, Marcel Marceau, Robert Andrew Milikan, Leonard „Chico” Marx, Wiliam Shatner, Mariah Carey, Tora Vasilescu, Virgil Gheorghiu.

 

Horoscop  În calendarul creștin-ortodox sunt Sfinţii: Vasile din Ancira şi Drosida, fiica împăratului Traian. Nu este foarte clar cum o fată de împărat roman, Traian, a devenit complice în o afacere cu moaşte de martiri creştini! Şi asta la începutul secolului II, când creştinii nu erau nici 5% din populația imperiului. Adolf von Harnack, savantul german care le ştia pe toate în materie de istorie creştină veche, mare specialist în Noul Testament, spune că moştele nu erau chiar moaşte, ci nişte odoare de aur cu nestemate. Aşa, da! Femeile, coţofane adevărate, când este vorba de sclipiciuri preţioase parcă pierd şi puţina minte pe care o au, spunea Leonardo da Vinci. Pe de altă parte, propaganda creştină din vremea sacralizării Drosidei era focalizată pe femeile aristocrate, se urmărea convertirea lor. E bine să fii sfântă! – vorba lui Mel Brooks!

 

Horoscop Din corespondența domniilor voastre, am văzut că sunteţi interesaţi de problema calculării timpulu, multe întrebări au fost despre timpul sideral, despre cum se face calculul de compatibilitate între două persoane, despre calendar, mai ales.

 

O întrebare a revenit de mai multe ori. De ce anul 2018 este anul 7526 de la Facerea Lumii?

 

Este o măsurătoare arbitrară a timpului, proprie spaţiului iudeo-creştin. Sursa este Biblia, Geneza cap. 5 şi 11 şi Regi. Nicăieri în Biblie nu este pomenită o dată, o vârstă a lumii, a Pământului, a Universului. Un episcop, de fapt arhiepiscop, James Ussher, a calculat în secolul XVII, pe baza indiciilor biblice şi a vârstei personajelor enunţate în capitolele menţionate, numărul de ani de la Facerea Lumii până la Naşterea lui Iisus. Calculul lui a dat că Adam a fost creat cu 4004 ani îninte de naşterea lui Iisus. În Bizanţ s-au luat alte baze de calcul, în special vârsta personajelor biblice diferă foarte mult, în sursele septuaginte, masoretice sau samariane şi s-a ajuns la cifra de 5508 ani. Deci, anul de la facerea Lumii se obține adunând anul de la Nașterea Domnului cu 5508, adică, în cazul nostru: 2018+5508=7526.

 

Horoscop În general există părerea că Adam nu a fost plămădit mai departe decât acum circa 8000, minim 6000 de ani şi că toată umanitatea este urmaşă lui Adam şi Eva. Pe aproape! Toată umanitatea este urmaşa lui Noah, cel puţin aşa afirmă Biblia. Potopul universal nu l-a cruţat decât pe el şi familia lui.

 

Un mare savant creştin, un teolog, mi-a mărturisit odată, mizantrop şi resemnat : „Cred că fac o mare prostie, un mare păcat, dar nu pot să nu văd că marea majoritate a oamenilor sunt viscerali şi animalici, că oamenii nici acum şi nici acum două mii de ani nu au avut şi nu au nimic sfânt, care să-i legitimeze că au fost plămădiţi de Dumnezeu şi că nu sunt urmaşii vreunei maimuţe schizofrenice!”

 

Horoscop Sunt multe discuţii aprinse, treburi neterminate, între cei care cred în Dumnezeu și… ceilalți! Este deşărtăciunea deşărtăciunilor şi numai deşărtăciune! Ei vor doar să aibă dreptate, nu să stabilească Adevărul. Poate că nici nu poate fi stabilit! Așa cum am spus de multe ori, Dumnezeu a făcut doi oameni, restul se trag din maimuțe!

Horoscop Am adus vorba despre maimuțe pentru că am primit o corespondență de la un ziar de stânga din Israel care mă solicita să-l condamn public pe Rabinul Șef sephard din Israel, onorabilul Yitzhak Yosef, pentru că în slujba de sâmbătă seara s-a referit la negrii denumindu-i ”maimuțe”. ADL, Anti-Defamation League, susține pe Twitter: "Racially charged comment made by Israeli Chief Rabbi Yitzhak Yosef, comparing people of color to "monkeys", is utterly unacceptable."

Măi, să fie, l-am citit pe rabi Yitzhak Yosef, este un mare, dar mare teolog, cărturar și specialist în legea iudaică, așa că am luat mobilul și am sunat un prieten, un jurnalist de la Gol Israel. Când i-am spus despre ce este vorba, a râs. Mi-a explicat, am râs și eu. Ca să vedeți cât de idioți sunt cei din presa isterică anarhistă de stânga!

Horoscop În cuvântarea lui, Rabinul Șef s-a referit la negri cu cuvântul din Talmud, adică “kushi”. Așa scrie în Talmud! Între timp, în miile de ani, cuvântul a devenit periorativ, înseamnă în argou ”maimuță”. Oare, de ce? Bună întrebare! Cred că nebunia cu politicul corect a întrecut orice limită! Orice ignorant, orice tâmpit, orice nebun, poate contesta anonim și fără repercusiuni pe oricine și orice – pentru că are acest drept, netul este comunismul aplicat, cred că Marx, Lenin și Stalin ar fi extrem de mulțumiți. Le-am explicat celor de la ziarul de stânga din Tel Aviv și răspunsul lor a fost: Really? Nu știam… Îl înțeleg pe Bibi Netanyahu, Israelul trece printr-o mare criză, poate mai ales culturală și de tradiție.

Horoscop Netul nu este de încredere, este anonim. Am spus-o de multe ori. Wikipedia nu este o sursă de încredere. Am spus-o și de mai multe ori. Iată că nu sunt singurul. Săptămâna trecută Susan Wojcicki, CEO YouTube, a spus la South by Southwest, o conferință anuală a giganților de pe net, că YouTube va dezvolta programe care să stabilească adevărul, în contradicție cu ce este în prezent acum pe net, iar una dintre primele ținte este Wikipedia. Această declarație a surprins multă lume și i-a luat pe cei de la Wikimedia Foundation pe nepregătite.

Horoscop   În pauză, Katherine Maher, Executive Director la Wikimedia Foundation, a abordat-o pe Susan Wojcicki. La început au vorbit cu voce joasă, nimeni din jur nu au auzit ce vorbeau. Probabil că Katherine i-a spus Susanei: ”Ce te-a apucat, fa, ai uitat că avem o înțelegere?” La care Susanei i-au sărit siguranțele și a spus tare că a fost auzită de cei din jur: ”Wikipedia Sucks!” La care Katherine a replicat, tot tare: ”Wikipedia never claimed to be perfect, and isn't!”

Nu numai că nu este perfectă, Wikipedia este în proporție mare, greșită, reprezintă interese comerciale și politice și participă la procesul de manipulare generală globală rescriind istoria și prezentând concepte deformate. Pentru că este opera anonimă a publicului, nu a unor experți. Există un dezechilibru puternic între națiunile care au cele mai multe ”intrări” pe Wikipedia. Din cele 44 de milioane de definiții o bună parte provin din Olanda. Acolo sunt ONG-uri cu subvenții de la stat, care rescriu orice, în Wikipedia, din punct de vedere al intereselor olandeze. Wikipedia în limba arabă face propagandă și prozeliți pentru islam și afirmă că toate descoperirile tehnice și științifice au fost făcute de arabi, iar cruciații europeni le-au furat! Cea mai nevinovată ”intrare”!

Horoscop Mulți și-au ridicat glasul împotriva Wikipediei, dar conspirația globală merge înainte. De exemplu este interesantă cartea profesorului de origine română, Sorin Adam Matei, de la Purdue University, ”Structural Differentiation in Social Media” în care analizează 10 ani de Wikipedia. Sau prelegerile lui Brian Britt, profesor asociat de jurnalism la South Dakota State University.

Pentru crearea unei populații globale reduse ca intelect și gata să accepte explicații comode, Wikipedia este perfectă. Este perfectă pentru idiotul standard care poate afla, din Wikipedia, cu surprindere, că nu Sydney, sau Melbourne este capitala Australiei, cum credea el, ci Canberra. Și că Australia este o federație ca și Statele, spune Louise Matakis într-un articol spumos în care desfințează Wikipedia.

 

Horoscop  Experiența mea cu Wikipedia este tragică. Acum mai mulți ani am vrut să dau o definiție a astrologiei, științifică, cu argumente pro și contra, ca într-o enciclopedie seriosă. După două zile articolul meu era schimbat cu niște prostii imposibil de reprodus. Am revenit, am pus din nou articolul corect, cam cum este și în Enciclopedia Britanică. Peste două zile prostia era din nou acolo. Orice căutam în Wikipedia nu găseam, sau era pervers mutilat față de ceea ce știam din enciclopedii, sau dicționare serioase. Am înjurat urât și de atunci nu mai deschid Wikipedia, nomine odiosa, miroase a șlapi murdari și a fard ieftin! Este doar o altă afacere media pentru, atât!

 

Sunt suficiente enciclopedii și dicționare serioase, cu autori experți și pe net, nu are rost să consultați o sursă anonimă de ”fake news”!

 

Horoscop Vă mai răspund celor, mulți, care mă întreabă ce părere am despre moartea unui golan obraznic, amoral și pervers din media. Despre morți numai de bine, dar uneori mă gândesc că unii care au făcut atât de mult rău – și mă gândesc numai la partea cu drogurile, pe care o știu foarte bine – au trăit prea mult. Nicio pagubă, au rămas suficienți golani obraznici, perverși și șantajiști în media, cei care se închină numai la vițelul de aur, nu se simte lipsa!

 

Dar poate că mă înșel, știu cu siguranță că în media sunt suficienți oameni buni, normali și onorabili, dar ei nu ies ca rahatul la suprafață, nu-i promovează nimeni!  

În decursul istoriei umane aproape nimic nu a fost stabilit, ca să nu fie corectat, sau chiar contrazis mai târziu, poate o să apucăm și timpuri mai bune, pentru că întotdeauna, mâine este o nouă zi!

 

                                 ⃰      ⃰      ⃰

 

horoscop               

 

BERBEC   Este o zi în care vrei să te bucuri de lucruri bune şi viaţă frumoasă.  Nu trebuie să te laşi descurajat de nerealizări sau de întârzieri. Poate este, sau se apropie, ziua ta de naştere?  În a doua zi a zodiei Berbecului, în propriul „domeniu”, în zodia ta, te simţi bine şi gândurile ţi se îndreaptă către viitor. Energia primăverii, cu toată vremea capricioasă, te motivează şi te face să vezi „partea plină a paharului”. Profită din plin de valul de energie care te cuprinde şi pregăteşte-te pentru sezonul cald. După cum vezi, primăvara este cam, dacă nu foarte, capricioasă, deocamdată s-a travestit în iarnă. Luna şi Venus, poziţiile lor, dar şi întreaga configuraţie te indreptăţeşte să faci astăzi ceva cheltuieli pentru garderoba personală. Este o perioadă în care încep să se materializeze eforturile trecute.

 

horoscop

 

TAUR   O veste bună sau profitabilă. Ziua este favorabilă unor proiecte profesionale.  Poziţia lui Venus, protectoarea zodiei, a lui Marte şi a Lunii indică posibil succes şi pe plan sentimental. Mai multe aspecte minor benefice te influenţează în această zi din zodia Berbecului. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil! La un moment dat, pe la prânz, poate de foame, lucrurile îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din plante mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri din fructe la care poţi adăuga ceaiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută. Poţi să treci pe o mâncare de post care îţi place. Trebuie să vezi ce ţi se potriveşte, atât în ceea ce priveşte dieta alimentară cât şi anturajul, prietenii, cunoştiinţele. Fii mai selectiv(ă)!

 

horoscop

 

 

GEMENI   Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia Gemenilor să rezolve problemele legate de relaţiile cu furnizorii, cu terţii, cu autorităţile, sau cu rude mai îndepărtate. Evită să te enervezi pentru lucruri de nimic. Sigur că este bine să nu te enervezi deloc. Dar poţi?! Dimineaţa, prima parte a zilei, a perioadei, îţi aduce surprize, dintre care unele chiar plăcute. O configuraţie astrală echilibrată  face ca perioda în discuţie să fie şi benefică, totuşi. Magnetismul personal este în creştere – poţi rezolva relativ uşor problemele sentimentale. Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. Mai greu, puţin mai greu, este cu autorităţile şi cu terţii. Nimic nu mai este cum a fost. Valorile se schimbă, dar pe tine nu te surprinde prea mult. Noul te fascineză şi în bunătatea şi utopia proprie crezi că poate fi mai bine.

 

horoscop

 

RAC    O zi bună, după o perioadă mai tensionată. Te poţi relaxa, ce a fost mai greu, a trecut! Totuşi, nu lăsa nicio schimbare să te tenteze. Lasă lucrurile aşa cum sunt şi vei avea de câştigat! Mare atenţie la serviciu sau la şcoală – se întâmplă ceva – în registrul benefic. Trebuie, doar, să fii atentă ca să nu pierzi prilejul. In prima săptămână a perioadei poti avea succes in profesie sau meserie, sau la şcoală – ai mai multă energie dacât în mod normal. Un ajutor neaşteptat. Cineva din anturaj, semn de foc sau de apă te ajuta cu un scop (sau chiar dezinteresat !) sa rezolvi o problemă care îţi părea „misiune imposibilă şi improbabilă”. Incearcă să reduci cheltuielile – se apropie sezonul cald şi nu trebuie să te găsescă nepregătit(ă). Mici probleme de sănătate – probabil dureri de gât. Nu, nu este gripă la modă, este doar neglijenţa ta – că bei rece şi mănânci junk food în oraş! Trebuie să alegi cu grijă modul de rezolvare a micilor problemele cotidiene, atât în familie cât şi cu prietenii.

 

horoscop

 

LEU    Activitatea cotidiană îţi pare mai puţin obositoare. Eşti în creştere de energie în zodia Berbecului, un semn amical, tot de foc. Noi speranţe şi oportunităţi te fac astăzi optimist şi motivat. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare; de asemenea, supravegheză-ţi regimul alimentar și atenție la frig și gheață. Fii la obiect în ceea ce ai de spus. Şi astăzi, ca şi ieri. Evită divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Fii direct şi precis în exprimare, nu exagera cu expresiile bombastice, deoarece pot fi greşit înţelese. Prima jumătate a zilei, dacă te afli unde activezi de obicei şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme.

 

horoscop

 

 

FECIOARĂ   Pentru un procent din nativi este o zi bună. O zi relaxantă şi plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul trăirilor emoţionale. Aspecte favorabile cumpărăturilor făcute cu bani puţini.  Astăzi, se pare că ai o perioada cam slabă, dar cu Marte şi Venus bine aspectate şi o configuraţie astrală mai deosebită, face ca perioda în discuţie să fie totuşi benefică. Tot cam astăzi o să vină nişte facturi şi ai de plătit taxe, impozite, asigurări şi întreţinerea pe trei luni. Full catastrophe – vorba lui Zorba grecul. Cu mult calm, cu ceaiuri calde şi bere rece şi mai ales cu ajutor de unde poţi să cerşeşti nişte bani, se rezolvă. Până la urmă descoperi că toată civilizaţia asta nu-i decât un moft ca să te pună la tras jugul. Ai descoperit apa caldă şi mersul pe jos, ca împăratul mitic chinez Huan!

 

horoscop

 

BALANŢĂ    Vremea schimbătoare te face sa te iriţi repede. Excesul de energie vitală se poate traduce şi prin nelinişte, nerăbdare şi nervozitate. Fii calm, vorbeşte puţin şi zâmbeşte mult! Astăzi, 22 martie, ai o întâlnire furtunoasă, sau ceva de felul ăsta. În plus pune lucrurile în ordine, pregăteşte casa şi pe tine pentru sezonul cald, pentru primă-Vară. Ceva sport, poate tenis, poate ping-pong (a revenit moda) poate volei in sala cu fetele – nu ţi-ar prinde deloc rău, după activitatea cotidiană, bineînţeles. Sigur, dacă nu eşti din categoria drogaţilor de muncă sau a şantajaţilor de către bancă, care trebuie să muncească de la nouă dimineaţa la nouă seara, spre profitul patronilor şi ruinarea propriei sănătăţi.  Ignoră cu superbie regală toate sfaturile bine intenţionate ale părinţilor, prietenilor, colegilor şi profesorilor. Oricum, propria experienţă este mai importantă decât o mie de sfaturi pentru nativii şi mai ales nativele din zodia ta. Drept urmare când o să se întâmple exact ce-au prezis stimabilii, toţi o să-ţi spună: ai văzut, ţi-am zis eu ! Ia-ţi inima în dinţi şi spune-le-o de la obraz : da, mi-ai zis, dar nu m-ai ajutat deloc! Şi, în plus, propria experienţă face mai mult decât zece sfaturi bune. Pentru că cine s-a fript cu supa, suflă şi în iaurt!

 

horoscop

 

SCORPION    Eşti mai hotărât decât oricând să-ţi respecţi calea ta, promisiunile făcute ţie însuţi. Acest tip de individualism bine temperat te motivează şi dacă nu eşti pe curs de coliziune, prevalezi!  Influenţe astrale puternice te ajută în prima jumătate a zilei. Prietenii te sprijină, familia îţi este aproape. Este o perioadă în care nu trebuie să te laşi descurajat de nerealizări sau de întîrzierea finalizării unor proiecte. Este posibilă oricând o schimbare a situaţiei în bine, atât financiare cât şi sentimentale. Trebuie, însă, să eviţi discuţiile aprinse cu colegii, cu asociaţii şi partenerii, sau în familie. În relaţiile amoroase nu te lăsa astăzi condus numai de impulsul de moment, de hormoni, mai foloseşte şi tehnici verificate, zâmbeşte şi reprimă-ţi pornirile agresive. Numai pentru bărbaţi: cere-ţi scuze cu mult talent, femeile adoră să-ţi ceri scuze! Câştig de bani, probabil nu foarte mulţi, dar suficienţi, asta pentru un procent mic. Finalul glorios al zilei te găseşte încercând să-ţi zugrăveşti apartamentul, sau să-ţi schimbi singur(ă) tapetul în living, sau să faci ceva, orice, în casă. Asta drept început de curăţenie generală de primăvară. Primăvară???

 

horoscop

 

SĂGETĂTOR     Sedentarismul nu îţi face deloc bine, nici fizic şi nici pe plan psihic. Astăzi, neapărat la sală sau la bazin, ceva mai târziu, pe seară, când se strânge lumea. Este cazul să devenii ceva mai practic şi ceva mai diplomat, totodată ; numai aşa poţi evita o situaţie albastră spre violet din punct de vedere financiar. Şi, în nici un caz, nu este vorba despre nimic ezoteric, doar bani.  Nu da şi nu lua bani cu împrumut, astrele nu te favorizează.  Cu toate aspectele relativ nefavorabile o să ai banii necesari, ca de obicei, totul se rezolvă în ultimul minut. Dar nu, astăzi! Veşti bune de departe.  Cu dragostea stai ceva mai bine decât în mod obişnuit, adică mediocru.  Oricum, oferta este aşa cum este, calitatea este aşa cum este, stelele spun că este greu să găseşti o jumătate pe măsura visurilor.  Încearcă astăzi şi în străinătate, poate rezolvi două probleme dintr-o singură lovitură.

 

horoscop 

 

CAPRICORN   O zi prietenoasă, aşa că după program poţi să ieşi în oraş cu… prietenii! Nu fii sever cu propria personă, oferă-ţi prilejuri necesare de distracţie şi relaxare. Fii cumpătat, nu ascet! Nu vă schimbaţi intenţiile şi proiectele profesionale, efortul concentrat aduce succes.  Un semn de foc şi unul de pământ îţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură, dar numai dacă le ceri ajutorul. Normal şi de la sine înţeles, trebuie să ceri ajutor când eşti în criză! În a doua parte a zilei pentru unii dintre Capricorne perspectiva personală se îmbunătăţeşte într-un mod aproape spectaculos. Te simţi bine şi chiar ai dori să ieşi în oraş la un suc, sau la un spectacol. Perioada îţi este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase.  Posibil incident sau accident minor (atentie la bagaje) în timpul unei deplasări sau o veste proastă – pentru Capricornii care sunt pe drum!

 

horoscop

 

 

VĂRSĂTOR    Promisiunea succesului te face motivat şi alert. Doar un zvon, dar ce este o lege, dacă nu un zvon trecut prin Parlament! Pentru tine este mult mai important, fiind vorba despre sentimente!  Pare a fi o zi bună pentru tine: sănătatea îţi este în general bună, viaţa personală – echilibrată, iar situaţia financiară nu îţi mai pare nesatisfăcătoare. Nu trebuie să exagerezi  disensiunile sau divergenţele de opinii cu anturajul, cu colegii şi/sau vecinii.  Poţi, pentru o scurtă perioadă de timp, să te izolezi de anturaj, de prieteni, şi să consumi deliciile amorului numai cu noua cucerire. Ceilalţi nu o să-ţi simtă lipsa. Dacă nu ai o nouă cucerire, poţi adapta la situaţia ta, vorba bancului cu Radio Erevan. Aspecte nefavorabile la bani, dar foarte bune la dragoste şi sănătate.  Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes, sigur, dacă Vărsătorii ştiu ce este aceea tenacitate.  Un semn de aer, un alt semn de aer, îţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură. Începând de astăzi, pentru Vărsătorii implicaţi în domeniul marilor afaceri, în special financiare, este o bună oportunitate să călătorească şi/sau să poarte corespondenţe semnificative.

 

horoscop 

 

 

PEŞTI    Astăzi ai dovada că nu ai pierdut timpul degeaba. Hotărârile tale sunt mai mature şi nu te mai laşi influenţat. Ai nevoie, mai pe seară, de o perioadă de relaxare, de „reîncărcat bateriile”!  Visurile şi aspiraţiile se pot realiza în aceasta perioadă, mai ales dacă eşti mai comunicativ. Dacă eşti o persoană importantă şi mai ales dacă nu eşti, astăzi nu poţi să apari oricum în public. Şi moda este un mod de comunicare. Eleganţa şi distincţia trebuie sa te caracterizeze. Dar modul suprem de comunicare este sfidarea modei, asta dacă eşti foarte tare. Miliardarii, regii, preşedinţii nu respectă moda. Ei fac moda! Câştig prin titluri de valori, imobiliare, poate şi la afaceri legate de piese de schimb, jucării şi/sau tutun.  Trebuie să te bazezi mai mult pe anturaj, mai ales pe cei mai în vârstă şi bine-intenţionaţi, pe seniori, cei care nu mai au de ce să ia parte la „competiţie”, pentru că ori au o poziţie privilegiată ori… nu le pasă! Evită împrumuturile de bani. Păzeşte-ţi sănătatea de schimbările bruşte ale vremii. Poţi face mici modificări, acasă şi la serviciu.

 

horoscop