Editura Evenimentul si Capital

Nostradamus a prezis victoria Laurei Codruţa Kövesi. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 12148 Vizualizari

Horoscop Vă invit, pentru câteva minute, în HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR, un univers extins. Nu este un horoscop oarecare, repet, este ”horoscopul lui Dom’ Profesor”. Un altfel de horoscop, în care vă povestesc multe, multe amintiri adevărate, aventuri nepereche în 54 de țări, folclor, mitologie, știri, unele confidențiale, via UE, astrologie popularizată, teorii, știință, inginerie, pilde cu Nastratin Hogea, umor, normalitatea și moralitatea mic burgheză, dintre cele două războaie, atât de dragi mie - pe scurt, viața unui om al păcii care a trecut prin multe, prin prea multe, iubitor de adevăr și de sinceritate, mereu în luptă cu răul și cu ticăloșii. Vă salut, după cum vă salutam acum mulți ani, când, mulți ani de zile am fost pe sticlă în fiecare zi, la două televiziuni diferite: Servus, zodiilor!

28 februarie

Horoscop Pe 28 februarie s-au născut Rene Reaumur, Mario Andretti, Vincent Minelli, Cristofer Kraft, Brian Jones, Dino Zoff, Gh. Şincai, Gh. Marinescu, Gheza Vida, Virgil Almăşanu.

Horoscop În calendarul creştin-ortodox pomenim pe Cuv. Gherman, născut aici, în Sciţia Minor, adică în nordul Dobrogei. Să ştiţi că poporul este mereu acelaşi, doar cuceritorii, invadatorii, se schimbă şi atunci, uneori, se impun unele obiceiuri şi câteva cuvinte noi. O nouă zi de muncă în calendarul arhaic al nostru, al geto-dacilor.

Doamnelor și domnilor, dragi lupi, padawani și hobbiți iarăși am primit corespondență. Multă. Toată lumea mă întreabă despre Laura Codruţa Kövesi. Răspund și eu ca Radio Erevan: ”nu știm, noi nu avem televizor!”

Dar Nostradamus a prezis victoria Laurei Codruţa Kövesi! La fel cum a făcut preziceri despre anul 2019! Trebuie să îmi înțelegeți ironia, Nostradamus NU a făcut nicio prezicere pentru anul 2019! Isaac Asimov, da, a făcut, iată https://bigthink.com/technology-innovation/isaac-asimov-future-predictions-from-1983.

În lipsă de prezicerea lui Nostradamus, vă rog să citiți comunicatul Reprezentanței UE în București:

”Laura Codruţa Kövesi - prima alegere a LIBE pentru postul de procuror-șef

În urma unui vot secret, comisia LIBE a selectat-o pe Laura Codruţa Kövesi pe primul loc în lista de candidați pentru postul de procuror-șef european. Ordinea celor trei candidați selecționați a fost stabilită miercuri, în urma unui vot în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE): Laura Codruţa Kövesi (România) a obținut primul loc, cu 26 de voturi, Jean-François Bohnert (Franța) a obținut 22 voturi, iar Andrés Ritter (Germania) 1 vot. Marți, cei trei candidați au participat la o audiere organizată de Comisia LIBE, la care a participat și Comisia pentru control bugetar (CONT). Următoarele etape Procurorul-șef european, care va conduce Parchetul European (EPPO), va fi numit de comun acord de către Parlamentul European și Consiliu. Rezultatul votului din Comisia LIBE și recomandarea Comisiei CONT (care, de asemenea, a desemnat-o pe Laura Codruţa Kövesi drept candidat preferat, in urma unui vot desfășurat marți) vor fi transmise de către Președintele LIBE către Conferința Președinților (formată din Președintele Parlamentului European și liderii de grupuri politice). Conferința Președinților va confirma etapele următoare din acest proces pe 7 martie, înainte de negocierile cu Consiliul. Informații suplimentare despre Parchetul European Parchetul European, care se așteaptă să fie operațional în 2020, va fi un birou independent însărcinat cu investigarea, urmărirea și aducerea în fața justiției a infracțiunilor împotriva bugetului UE, cum ar fi frauda, corupția sau frauda transfrontalieră cu TVA de peste 10 milioane de euro. Lista infracțiunilor va putea fi extinsă în viitor pentru a include, de exemplu și actuvitățile teroriste. Până în acest moment, 22 de state membre s-au alăturat Parchetului European. Cele cinci state care nu participă încă (Suedia, Ungaria, Polonia, Irlanda și Danemarca) se vor putea alătura în orice moment. Parchetul European va avea sediul central în Luxemburg si va fi compus dintr-un procuror-șef și un colegiu de procurori din toate țările participante. Aceștia vor coordona investigațiile curente desfășurate de către procurorii delegați în fiecare stat participant.”

Imi pare rău că presa este plină numai de ”fake news” și că vă face o agendă falsă, care nu ar trebui sa va intereseze niciun minut. Creșterea prețurilor, devalorizarea leului, lipsa locurilor de muncă, sistemele necorespunzătoare de sănătate, învățământ și pensii, lipsă generală de speranță, clasa politică necorespunzătoare - acestea sunt câteva dintre problemele pe drum critic, nu LCK sau SH. Dar, repet, vi se face o agendă falsă! Nu ar trebui să vă interesează nicio secundă subiectele lăbărțate în presa de stânga, isterică, anarhistă și antinațională, cum este caracterizată de venerabilul Rupert Murdoch!

Imi pare bine că mai mulți tineri m-au întrebat despre Salazar, am scris câteva vorbe despre el intr-un articol trecut. O sa revin pe subiect, am surse de prima mâna, nu netul, care se prostește pe zi ce trece.

De fapt nu netul se prostește, ci oamenii, pe măsură ce numărul lor crește. Jeff Whittle, unul dintre cei mai inteligenți oameni din lume, făcând parte din Mensa Australia, împreună cu soția lui, Ruth, m-au onorat cu corespondența lor. Plănuiau să vină în România, pentru nu știu ce metale rare, dar s-a anulat, de fapt știu, dar este foarte hush-hush, ei sunt specialiști în industria minelor. De la ei am aflat că din anul 1947, când au fost primele teste Mensa și până în prezent, omenirea s-a prostit cu 11,7%. Enorm, dar efectul este vizibil!

Am primit în email un banc draguț, așa că vă fac părtași și pe domniile voastre. Știați că cele mai folosite propoziții din lume sunt: ”I LOVE YOU!” și ”MADE IN CHINA”? Din nefericire, niciuna nu prezintă nicio garanție!

În seara asta o să mă uit în lada cu reviste vechi. Sunt strânse de trei generații, am ce citi. Mă interesează din ce în ce mai mult perioada dintre cele două războaie mondiale. Pentru că, este părerea mea, cred că trecem printr-o perioadă asemănătoare. Atunci au fost enorm de multe oportunități către pace și bunăstare, dar au fost ignorate. Din nefericire, istoria se repetă...

După cum se repetă faptul că mâine este, în definitiv, o altă zi!

☼ ♂ ♀

BERBEC Aspecte amestecate, evită confuziile şi interpretările greşite, mai ales în analiză. Dacă nu înţelegi ceva mai bine cere precizări decât să faci o confuzie, care poate te costă şi bani. O problema cu o factura. Cel mai probabil nu ai bani să o achiţi. Nicio problema, pune-o lângă celelalte neachitate, dar să le ţii în ordine! Astăzi nu mai merge filtrul de cafea! Sau în orice caz, ceva, maşinărie, care nu merge cum ar trebui. Sau în registrul sentimental ceva nu merge cum ar trebui ? Analizează cum trebuie şi lasă iluziile. Nimeni nu a reuşit vreodată să facă pe partener să fie „mai bun”. Doar un fel de dresură superficială care cade patetic la cel mai mic conflict. Dacă poţi să accepţi imperfecţiunile caracterului este bine. Dacă nu, înseamnă că te înşeli permanent.

TAUR Nu este niciun motiv de panică, decât veştile voit alarmante din media! Tu vezi-ţi de treburile tale, cele obişnuite, zâmbeşte, du-te la un film, distrează-te cu prietenii, fii calm şi senin! O dimineaţă foarte dinamică în jurul cafelei, cu multe vorbe. Se discută din nou despre vechi proiecte şi idei. Discuţii, în general sterile. Trebuie să-ţi temperezi gama reacţiilor, nu te enerva degeaba, pentru că orice ai face tot acolo o să ajungi. Eşti prins în angrenajul cotidian ca şi Charlie Chaplin în acel celebru film mut. Astăzi ar trebui să înveţi să spui: nu! Multe lucruri îţi otrăvesc viaţa şi sufletul. Astăzi, astăzi, nu mâine trebuie să ai curaj să alegi ceva ce nu îţi place, vorba glumei, ceva ilegal, amoral, sau care îngraşe, şi să-l scoţi din viaţa ta. Se ştie că eşti blând şi bine intenţionat şi de aceea oamenii te folosesc. Crezi că este bine?

GEMENI Schimbarea este bună uneori, dar nu te juca tot timpul cu propria imagine ca la un joc de calculator, dovedind superficialitate. Astăzi trebuie să dai dovadă de stabilitate, să nu schimbi nimic! Lucruri aproape fara importanţă, detalii cotidiene iti vor arăta ca eşti un norocos şi un rasfaţat al cursei vietii. O zi bună în care te simţi bine în pielea ta. Totuşi, o perioadă cam incertă între orele 18-21. Este bine să nu te deplasezi între orele menţionate şi/sau să conduci, dacă conduci, cu atenţie sporită. Restul zilei pare că este favorabil. Configuraţia stelelor de azi indică o posibilă veste bună, sau o comunicare importantă pentru proiectele tale personale din viitorul apropiat. Proiecte care sunt pe un drum critic, dar să ştii că viitorul îţi surâde şi totul o să fie bine.

Lucian Bute, oficial retras din box! “Mr. K.O.” pune punct carierei. Mesaj ferm al canadienilor

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI