Evenimentul Zilei > Horoscop > Guvernul Dăncilă NU o să cadă, spun stelele. Zodiacul cu o sută patruzeci și patru de zodii. Horoscop
Guvernul Dăncilă NU o să cadă, spun stelele. Zodiacul cu o sută patruzeci și patru de zodii. Horoscop

Guvernul Dăncilă NU o să cadă, spun stelele. Zodiacul cu o sută patruzeci și patru de zodii. Horoscop

Horoscop ŞOBOLAN – BALANŢĂ Cîtă logoree! Nu îl dor fălcile de atîta vorbit? Şobolanul-Balanţă îşi rezolvă problemele enunţînd parametrii acestora cu exces de vorbe. În căutarea echilibrului în toate, tind să risipească un volum enorm de timp, examinînd fiecare aspect al fiecărei situaţii. Şobolanul-Balanţă este puţin superficial şi neserios. Luxul i se potriveşte ca o mănuşă. Dacă aş fi obligat să trăiesc pe o insulă pustie cu un Şobolan-Balanţă, nu mi-aş dori altceva decît ca valurile să arunce la ţărm o cutie cu bandă adezivă; două fîşii pentru urechile mele şi una pentru gura prietenului Şobolan-Balanţă.

20 noiembrie

 

Horoscop  Pe 20 noiembrie s-au născut Benoit Mandelbrot, Robert F. Kennedy, Selma Lagerlof, Alistair Cooke, Aleksei Batalov, Bo Derek, Maia Pliseţkaia, Dinu Pillat, Mihai Beniuc, Grigore Ilisei, Tudor Postolache.

Horoscop Pe 20 noiembrie, în calendarul creştin-ortodox, sunt Sfinţii Grigore Decapolitul, Dasie, Proclu. Este Înainteprăznuirea intrării în Biserică a Maicii Domnului. Post.

Horoscop Tradiţional, pe 20 noiembrie, în „Kalendar”, este Ajunul Ovidenii, sau Vovidenii. Iarăşi trei zile de sărbătoare de tip dacic, centrate pe ziua de mâine, Intrarea în Biserică a Maicii Domnului.

 

„Tot într-o zi de Ovidenii s-a născut Domnul Hristos. Deci zic că cerul se deschide şi vitele vorbesc. În seara de Ovidenii se noroceşte anul ce va să vie. Dacă pe cer sunt stele şi e senin, frumos, anul va fi rău, iar dacă va fi ninsoare, lapoviţă, un ger sec, sau promoroacă, anul va fi bun.  Se pune într-o strachină apă la privegheat. De strachină se lipeşte o lumânare aprinsă. De cu seară oamenii fac o sută de mătănii, la mizul nopţii altă sută şi în zorii zilei alta. Această apă privegheată este de mare ajutor, pentru sănătatea trupului şi pentru adăpost împotriva răutăţii omeneşti.” (Pamfile, Olteanu)

 

Horoscop   În această noapte pot fi văzute flăcările albastre ale banilor îngropaţi. (Chicet, Speranția)

 

O sărbătoare veche, importantă, tot de trei zile, geto-dacică, care pregătea Anul Nou dacic.

Dragi lupi, padawani și hobbiți, continui cu a șaptea zodie europeană (caldeeană), Balanță, cum face combinații cu cei 12 ani-zodii chinezești. Repet, pentru că nu este nimeni obligat să-mi citească articolele în fiecare zi, fiecare ”horoscop” trebuie să se țină bine pe picioarele lui să fie de înțeles. Astfel, o americancă, Suzanne White, acum vreo cincizeci de ani, a combinat zodiacul chinezesc cu cel european. Așa a apărut școala astrologică sino-caldeeană. Zodiile chinezești țin un an de zile, încep prin ianuarie-februarie, și sunt: Șobolanul, Taur (Bou, Bivol), Tigru, Pisica (Iepure), Dragon, Șarpe, Cal, Capră (Oaie), Maimuță, Cocoș, Câine, Porc (Mistreț). Denumirile duble, sau chiar triple, ale unor zodii provin de la interpretarea diferită a numelor lor scrise cu ideograme. Presupunând că fiecare știe în ce zodie europeană, caldeeană, este născut, zodia chinezească se poate afla foarte simplu. Intrați pe http://www.zodiacul-chinezesc.ro/. În dreapta sus a paginii găsiți un calculator. Introduceți anul, luna și ziua nașterii și obțineți zodia chinezească, elementul și polaritatea. Dacă înmulțiți numărul zodiei chinezești cu numărul zodiei europene aflați repede unde să vă uitați în Zodiacul cu o sută patruzeci și patru de zodii, acolo zodiile sino-caldeene sunt numerotate de la 1 la 144. Dacă mai aveți nelămuriri sunt gata să le risipesc, întrebați la [email protected]. Deci, Balanța, în anii zodiacului chinezesc:

 

VII. BALANŢA

 

73. ŞOBOLAN – BALANŢĂ

Cîtă logoree! Nu îl dor fălcile de atîta vorbit? Şobolanul-Balanţă îşi rezolvă problemele enunţînd parametrii acestora cu exces de vorbe. În căutarea echilibrului în toate, tind să risipească un volum enorm de timp, examinînd fiecare aspect al fiecărei situaţii.

Şobolanul-Balanţă este puţin superficial şi neserios. Luxul i se potriveşte ca o mănuşă. Dacă aş fi obligat să trăiesc pe o insulă pustie cu un Şobolan-Balanţă, nu mi-aş dori altceva decît ca valurile să arunce la ţărm o cutie cu bandă adezivă; două fîşii pentru urechile mele şi una pentru gura prietenului Şobolan-Balanţă.

 

74. TAUR – BALANŢĂ

Balanţa e un semn de aer. Apele liniştite ale semnului Taurului, Bivolului sînt atît de adînci, încît briza uşoară a Balanţei nu le tulbură deloc. În schimb, Balanţa dă Bivolului fler.

Bivolul este lent şi prudent. Balanţa pluteşte peste lucruri şi situaţii, bivolul e controlat, solid şi hotărît. Balanţa îl luminează la figurat, dar şi la propriu, de aceea, poţi întîlni un Taur-Balanţă bine ancorat într-o carieră artistică ce implică multă muncă fizică şi efort. E o persoană care ştie să cucerească publicul.

 

75. TIGRU – BALANŢĂ

Aer cald şi lemn de balsam. O să zboare oare? Da, şi încă plin de graţie. Tigrii născuţi sub semnul Balanţei sînt în siguranţă. Balanţa caută armonia şi echilibrul. Acesta e ţelul însuşi în viaţa ei.

Tigrii îşi petrec viaţa căutînd pericoulul, provocînd conflictele. Natura intransigentă, chiar îngustă ca vederi a Tigrului va fi compensată de dorinţa Balanţei de a fi îngăduitor şi culant.

Tigrii-Balanţă vorbesc prea mult. Nu-i opriţi. Retorica este supapa lor de evacuare, de siguranţă. Dacă a renunţat să-şi sugă degetul după ce a trecut de 30 de ani, staţi liniştiţi: va reuşi în viaţă.

 

76. PISICA – BALANŢĂ

Această felină care trăieşte sub semnul aerului este simbolul feminităţii, aşa cum era el înţeles odinioară. Pisica-Balanţă este un “causeur” de excepţie. Ea se balansează, îşi pierde şi-şi regăseşte mereu echilibrul. Deşi pare o făptură slabă, sub aparenţele fragilităţii zace multă forţă de caracter. Oamenilor le place să-i încredinţeze confidenţe. Cui i-ar putea fi teamă de o asemenea făptură blîndă? Sub zîmbetul ei atrăgător însă se ascunde , mereu la pîndă, mereu în alertă, Pisica. Îi place nespus cu, dar şi fără scop practic, să descopere în ceilalţi defectele şi slăbiciunile. Deşi nu este agresivă şi nici periculoasă, este alunecoasă ca un peşte: nu-i acordaţi prea multă încredere.

 

77. DRAGON – BALANŢĂ

Femeile din acest semn combinat sunt gazde perfecte, şi iar, şi unii, şi ceilalţi sînt persoane flexibile şi sociabile. E uşor să-i identifici într-o mulţime. Sînt cei care vorbesc mult şi ascultă puţin.

O bună parte din hiperbolele folosite în discursurile lor sînt menite să păcălească ascultătorii mai puţin ageri. Tot ceea ce-şi pun în minte să rezolve, fie pozitiv sau negativ, rezolvă artistic.

 

78. ŞARPE – BALANŢĂ

Focul se stinge suflat de vîntul iute. Din combinaţia de dragoste pentru frumos a Şarpelui şi a Balanţei nu poate ieşi decît o persoană cu înclinări artistice, de o mare sensibilitate. Ea caută întotdeauna atmosfera idilică în care se simte ea cel mai bine şi, oricît ar fi aceasta de utopică, ireală sau îndepărtată, pentru ea este întotdeauna reală. Caracterul ei este dominat de o feminitate pronunţată. Trebuie încurajat să renunţe la bîrfă, vestimentaţie excentrică şi să se apuce mai serios de treabă.

 

79. CAL – BALANŢĂ

Aerul şi Focul se combină, în acest caz, pentru a crea un uşor haos. Balanţa aduce combinaţii, elocvenţă, darul cuvîntului. Caută peste tot armonia. Cînd în cale îi ies nedreptatea şi fapte reprobabile, se apără sau îl (o) apără pe cel (cea) în nevoie, folosind cuvinte directe, fără menajamente. Nu e altul mai dotat pentru a departaja binele de rău decît acest Cal.

Vorbeşte mult, dar bine, e o gazdă perfectă. În discuţii în contradictoriu, are opinii foarte bine definite, dar e capabil să vadă şi argumentele partenerului şi să le accepte. Se adaptează uşor noilor situaţii şi roluri. E un bun ascultător, dar să nu credeţi că-l veţi face uşor să treacă de partea dumneavoastră. Vă trebuie argumente foarte clare şi pertinente pentru a reuşi.

 

80. CAPRĂ – BALANŢĂ

Aerul aţîţă fără răgaz mica flacără a Caprei. Capra-Balanţă e dominată de dorinţa de a păstra echilibrul în toate. E un bun vorbitor. Balanţa e o persoană dependentă din punct de vedere emoţional. Nici Caprei nu-i place să fie lăsată singură,

Amîndouă semnele adoră frumosul. E de aşteptat ca această combinaţie să înceapă prin a trăi în lux şi să termine în mizerie. Nu vă aşteptaţi ca ea să supravieţuiască în momente critice.

Are nevoie de protecţia pe care ţi-o dă buna stare materială, pentru a-şi putea dezvolta şi pune în valoare calităţile.

Abstinenţa, ca şi lipsurile de orice fel, îl (o) acresc.  Dacă are însă condiţiile pe care natura sa le cere, nimic nu-l va da la o parte din calea pe care doreşte s-o urmeze.

 

81. MAIMUŢA – BALANŢĂ

Nu cred că aş putea suporta prezenţa acestei persoane în casă tot timpul! Şuvoiul de vorbărie şi agitaţia permanentă m-ar surmena, pur şi simplu. Totuşi, sînt persoane cărora le place tovărăşia zgomotoasă. Ei bine, cu Maimuţa-Balanţă o vor avea. Nu se vor mai simţi niciodată singuri.  Maimuţa-Balanţă este, cum e şi de aşteptat, echilibrată şi lucidă. Le plac şi au, case frumoase, garderobe imense şi de foarte bun gust, precum şi bani de aruncat pe fereastră. Sînt persoane cu un farmec de neînchipuit.

 

82. COCOŞ- BALANŢĂ

Aerul şi metalul stau laolaltă, parcă întrebîndu-se unul pe celălalt dacă n-ar trebui cumva să ia o iniţiativă, să facă ceva. Cocoşul-Balanţă are caracter dublu. În căutarea echilibrului mult dorit, el oscilează, pendulează necontenit. Balanţele sînt excelenţi diplomaţi. Cocoşii de obicei, nu reuşesc să-şi ţină gura.

Femeia Cocoş-Balanţă poate reuşi în afaceri şi este norocoasă, în general. Bărbatul Cocoş-Balanţă, care nu se poate descurca în viaţă folosind tertipurile femeieşti (o remarcă superficială şi capricioasă, de exemplu) şi nici nu poate aborda o carieră în care e esenţial să ai darul de a şti să te îmbraci cu gust, trebuie să muncească din greu pentru a ajunge la ţintă. Viaţa lui va fi jalonată de obstacole şi greutăţi.

 

83. CÂINE – BALANŢĂ

Din nou aerul se combină cu metalul. Dar, de data aceasta, combinaţia creează un Cîine în căutare permanentă a echilibrului, a cărui capacitate de a uita şi a ierta îl fac să fie încurajat de prietenii care-l iubesc şi-l înţeleg. Există pericolul de a fi manipulat, pentru că este extrem de maleabil şi vulnerabil în faţa unui duşman abil. Niciodată nu-şi dă seama cînd i se vrea răul. E genul de persoană care, pentru a cumpăra un costum, ia cu sine doi prieteni, întreabă şi cere sfatul a cincisprezece vînzătoare din tot magazinul şi a trei-patru alţi cumpărători, înainte de a se decide.

Din cauză că simte nevoia atîtor persoane în jurul său, el nu prea se cuplează. Iese uneori în oraş cu o persoană de sex opus pe care o place, aduce adesea un coleg la cină, dar majoritatea timpului şi-o petrece “cu prietenii”.

Este extrem de generos şi altruist pînă la extrem. Nu numai că-i place să fie înconjurat de prieteni, dar vrea să le dovedească şi de ce sacrificii e în stare din dragoste pentru ei.

 

84. PORC – BALANŢĂ

Prins între cer şi marea cea albastră, Porcul-Balnţă nu se poate decide ce-i place mai mult. E foarte generos, îi place să facă servicii prietenilor. Îl întristează însă faptul că nu se întîmplă acelaşi lucru şi cu el. E prin excelenţă neagresiv, pacifist şi împăciuitor. Porcul are oroare de scene şi adoră soluţiile paşnice.

Exagerările sînt pericolul de care trebuie să se ferească Porcul-Balanţă. După ce a fost drăguţ (de fapt mult prea drăguţ) cu cei din jur şi a văzut că nu e răsplătit, decide să fie un timp. Nici asta nu-i reuşeşte însă pentru că ar însemna ca o parte din cei din jur să-l dezaprobe, or, Porcul-Balanţă urăşte să fie dezaprobat.

Îi place să trăiască comod şi calm, înconjurat de belşug şi lucruri frumoase. Trebuie educat de la începutul vieţii să accepte şi să lupte împotriva răului pe alte căi decît acelea de a se preface altfel decît l-a creat natura.

 

Mărturisesc, am păcătuit, dragi lupi, padawani și hobbiți! Mereu promit că nu mai fac politică, mereu mă sună câte un prieten care mă întreabă ceva și nu pot să-l refuz. Așa s-a întâmplat și de data asta. Prietenul acesta al meu, mare mason, venerabil, excelență, ce mai, tare de tot, a fost mare și mare rămâne, mă mai miluiește cu un carton de ouă când își aduce aminte de mine. Ouă frumoase și gustoase, de la găini de curte, nu de crescătorie. El locuind tot în Prahova submontană, în apropiere. Când șoferul lui a venit cu trei cartoane de ouă, am știut că am încurcat-o. Și cu un bilețel, în care era întrebarea. I-am răspuns, tot prin curier, după ce am făcut calculele, toată noaptea. Nu, guvernul Dăncilă NU o să cadă! Cel puțin de acum în trei luni de zile, poate mai mult, dar nu m-au răbdat nervii și oboseala cronică și am adormit cu capul pe tastatură.Trebuia să fac horoscopul tranzitat, direcțiile de dezvoltare ale viitorului, pentru fiecare membru al guvernului. Dar nu am avut timp, așa că am luat în calcul doar pe capul guvernului, pe grațioasa doamnă Viorica Dăncilă, născută la 16 decembrie 1962, în Roșiorii de Vede. Săgetătoarea Prim-ministru are o platformă, nimic nu se schimbă radical în următoarele trei luni de zile, nici măcar coafura, după remanierea, remaierea era să zic, de guvern promisă și care este în curs. Știți la ce se referea verbul ”a remaia”? La ciorapii americani de nylon, aceia cu dungă, de făceau picioarele femeilor și mai frumoase și înebuneau bărbații. Erau aparte de remaiat, care țeseau, stopau, fără să se cunoască, ciorapii de naylon, care se rupeau, se găureau. În anul în care s-a născut Viorica, ciorapii de nylon costau 8 dolari perechea. Așa că toată lumea bună, că numai lumea bună avea ciorapi de nylon americani, își remaia găurile, era mai ieftin, cam 5 lei, restul femeilor cumpărau ciorapii de la Adesgo, care erau one use, de aceea nici nu erau prea scumpi. Vorbesc de anii 50, primii ani din 60.

 

Așa și cu guvernul, o să rămână, dar remaiat. Așa spun stelele și au dreptate. Dacă am schimba guvernul acum, înaintea preluării de către România a Președenției UE, ar râde tot mapamondul de noi. Ar fi dovada ideală de faptul că România nu este capabilă să gestioneze o dregătorie a Uniunii Europene, că domește haosul și liber schimbismul în țară, vorba lui Caragiale. Ceea ce așteaptă buna nostră prietenă, Finlanda, sau și mai buna prietenă, Olanda. Și mai este ceva. Săgetătoarea, semn de foc, eu aș zice să nu vă mai luați de ea, ea zâmbește, dar are arcul și săgețile la spate, ei bine, ea știe rânduielile de la Înalta Poartă de la Bruxelles și știe ce sorbeturi să le facă, ca să le fie pe plac. Mai este un amănunt. Amănunt? Este vorba de parale, de enorm de mulți bani. Și de o campanie electorală, pe moca, pentru eurodeputați și Președintele Werner Klaus Johannis von Hermannstadt.

 

Mă duc să mă pocăiesc, o să recit din Psalmi și Proverbe, cu speranța că Dumnezeu o să înțelegă rătăcirile mele, și o să-mi ierte, nesocotire legămintelor, făcute tot de mine. Doar sunt un amărât de pustnic, sărac, ascet și mizantrop. V-am povestit ce cred eu despre Dumezeu? Cum mi-L închipui? Nu? Poate mâine, doar este o altă zi!

 

☼    ♂     ♀

 

BERBEC Aspectele îţi dau câştig de cauză, poți să ai o zi bună. Atât în domeniul sentimentelor, cât şi în carieră, profesie, meserie, ba şi la bani. Totuşi, nu exagera, că nicio minune nu durează mult! Excepţia zilei de astăzi, adică o problemă grea sau un necaz mic, o poţi rezolva uşor sau duce la bun sfârşit, nu te mai îngrijora degeaba. Rezervă, în zona sau domeniul în care ai decizie, ziua numai activităţilor de rutină. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale astăzi ai nevoie mai mult decât oricând, sigur, în săptămâna aceasta, de sprijinul partenerului(ei).

 

TAUR Trebuie să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. De asemenea, lămureşte detaliile contractuale şi aspectele legale ale posesiunilor comune.  Părerea ta conteză. Cel puţin astăzi. Viziunea, filozofia ta de viaţă, conservatoare adesea, doar eşti un semn de pământ, este astăzi apreciată atât la birou, la serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea, fie acasă. Oamenii au din ce in ce mai multă nevoie de lucruri şi idei concrete, stabile, de repere fixe pe care să se sprijine în haosul acesta care ne înconjoară.

 

GEMENI Poziţia lui Mercur, retrograd în Săgetător, indică să dai atenţie comunicării, mai ales în domeniul sentimental. Azi propriile idei pot să te surprindă, trebuie să le exprimi cu claritate. Rigoarea logică şi tenacitatea de care rareori dai dovadă, totuşi, astăzi, te ajută să convingi. Dinamica procesului pe care îl desfăşori te poate scoate uşor din domeniile în care eşti stăpân. Evită să derapezi, ca să nu fi ridicol. Seara, dă curs comodităţii şi dorintei de confort, relaxeaza-te puţin, pentru că ai o perioada viitoare puţin comoda.

 

RAC Aspectele Lunii îţi întăresc voinţa şi îţi dau idei bune. Pune-ţi lucrurile în ordine, atât bunurile materiale cât şi sentimentele, fă-ţi un plan pragmatic, viitorul dă buzna peste tine! Mănâncă sănătos, mănâncă natural – nu uita de miere, iaurt şi seminţe – cele trei coloane, cei trei stâlpi, ai vieţii sănătoase şi lungi, după cum se spune în Tibet. Evită să te enervezi din lucruri de nimic, fii constructiv în tot ce faci. Nu lua hotărâri când eşti iritat – mai bine lasă lucrurile să se rezolve singure.  

 

LEU Zi indicată pentru cumpărături sau achiziţii minore. Posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat, pe fondul unui Soare, patronul tău, aspectat complex la sfârșitul Scorpionului. Seară culturală. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Stelele spun că variaţiile bruşte de presiune, temperatură şi umiditate sunt duşmanii tăi cei mai mari. După tine însuţi, bineânţeles, care fumezi cam mult şi nu te odihneşti suficient – ba, în ultimul timp te şi enervezi aiurea … Inima, of, inima… Gata cu imprudenţele! Fii conservator în idei şi reţinut în exprimare. Atenţie la regimul alimentar şi reduu numărul de ţigarete.

 

FECIOARĂ Jupiter, în toane bune, face în aşa fel, încât majoritatea planurilor, în special cele importante, atât la serviciu cât şi in viata personala, să nu se ţină de programul stabilit.  Trebuie să fii liniştit şi calm cu toate că stelele şi mai ales Luna te împung ca să-ţi mărească stresul cotidian. Principiile negative trebuie arse, consumate. Sala, sauna, masaje, dar şi ceaiuri liniştitoare (tei şi sunătoare, neapărat plante din România).

 

BALANŢĂ Dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Astăzi fă-ţi o imagine care să corespundă preferinţelor anturajului. Ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur! Este un timp excelent să demonstrezi că banul nu conteză când este vorba să te simţi bine – să te duci la sală, la sauna, să faci masaj cu ulei de cocos, să dansezi la lumina lumânărilor şi să mănânci bine, dar nu mult.

 

SCORPION  Astăzi, zi de austeritate, încearcă să nu scoaţi niciun ban din buzunar. Cheltuielile făcute poţi să le treci direct la pagube. Limitează-te la activităţile obişnuite, nu ieşi din rutina ta. Evită băncile. Astăzi, nu lua şi nu da bani cu împrumut. Nu uita de promisiunile facute. Aspecte profitabile, mai ales în domeniul relaţiilor umane. Foloseşte în mod creator o veste sau o informaţie de la prieteni sau din presă, care, pe termen lung, îţi poate aduce oarece profit.

 

SĂGETĂTOR Pe fondul unor aspecte favorabile, a eforturilor trecute, ai o zi bună. O zi plăcută şi optimistă, cu unele veşti bune din partea celor dragi, mai ales din partea prietenilor şi familiei. Afacerile obişnuite, de rutină, sunt avantajate. Ascultă şi ia aminte. Fii precis, concis şi eficient. Evită discuţiile cu anturajul apropiat despre viitor. Nu uita că viitorul şi trecutul sunt categorii filozofice – trăim tot timpul în prezent. Atenţie la o posibilă dispută în familie sau în anturaj, cu partenerii, sau colegii. Nimic neplăcut, însă, simple opinii!

 

CAPRICORN Nu pune căruţa înaintea boilor, ai răbdare, nu te repezi! O veste primita spre sfârşitul zilei te face să speri, dar aşteaptă confirmarea! Totuşi, stelele spun că s-ar putea să ai noroc! Astăzi continuă, pe alt registru, disponibilitatea ta pentru comunicare si usurinţa transpunerii în vorbe a unor trairi. Emoţional, simţi instinctiv dorinţa să fi cât mai mult în prezenţa celor la care ţii cu adevărat şi care îţi simt căldura sufletească şi îţi răspund pe măsură la gesturile tale tandre şi semnele tale de consideraţie.

 

VĂRSĂTOR Cine are noroc la bani, nu are noroc la dragoste. Şi invers! Astăzi sinergia planetelor te avantajează în dragoste şi relaţiile sociale, dar este mai puţin favorabilă la bani şi carieră. Rememorează visurile din adolescenţă! Îţi mai aduci aminte? Concesiile trebuie să le faci faţă de tine, chiar faţă de tine, nu faţă de alţii!  Uită un pic de convenţiile sociale, de obligaţii şi de vorbe…

 

PEŞTI Eşti în formă, dar trebuie să eviţi excesele, în special alimentare.  Ceva se intamplă în anturajul tău. Trebuie neapărat să afli despre ce este vorba: nuntă, botez, divorţ, emigrare! Din nou ţi se cere ajutorul. Toată perioada, toată ziua, stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică decât o manevră startegică.

 

horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop  horoscop   horoscop