Horia Vîrlan, bucătarul care „desființează” vedetele

Horia Vîrlan, bucătarul care „desființează” vedetele

IMPRESII. „Observatorul de serviciu” al emisiunii „Cireașa de pe tort” ironizează „talentul” vedetelor la gătit.

Pe lângă stângăciile într-ale gătitului de care dau dovadă celebritățile, Horia Vîrlan furnizează sarea și piperul din „Cireașa de pe tort”, unul dintre cele mai savurate programe de divertisment de la Prima TV. Patru vedete sunt invitate să adopte, pe rând, rolul de gazdă model și să organizeze o masă „cu tot tacâmul”.   De cele mai multe ori, misiunea se dovedește a fi destul de complicată, chiar dacă la prima vedere pare floare la ureche. Acestea sunt „judecate” pe parcursul evoluției lor de Horia Vîrlan, bucătar cu vechime. „Câteodată mă deranjează lipsa de interes manifestată de aceștia față de calitatea de gazdă și față de căminul în care își primesc invitații, dar nu mă deranjează deloc că nu știu să gătească sau sunt stângaci”. Horia a rămas încântat de prestația din bucătărie a actorului Emil Mitrache, despre care spune că a fost „Number One”, dar are cuvinte de laudă și pentru Cristina Stamate sau Tania Budi.

Dacă ar trebui să alcătuiască un meniu pentru Traian Băsescu, Nicolas Sarkozy și Barack Obama, Horia Vîrlan ar alege în felul următor: „Păi, cred că domnului președinte Obama i-aș oferi un «pilaf afgan de berbec», domnului Sarkozy un «Beef Wellington», iar domnului Băsescu o porție de «midii cu sos matelot»”. 

PREFERINȚE Ce mănâncă un bucătar?   Chiar dacă poate găti orice fel de mâncare, lui Horia Vîrlan îi place să guste tot din preparatele tradiționale: „Mie îmi place să prepar orice, dar prefer sarmalele sau mămăliga cu brânză”.

Ne puteți urmări și pe Google News