Invitat la ermsiunea "Happy Hour", Horia Brenciu a vorbit despre relaţia cu iubita lui, Alice Dumitrescu, despre nuntă, dar şi despre prima lui moştenitoare care va veni pe lume undeva în luna noiembrie. 
"E un moment frumos în viaţa mea, îl aştept de foarte mult timp", a mărturisit cântăreţul şi omul de televiziune Horia Brenciu.  "Doctorii au spus că în luna noiembrie va ieşi moştenitoarea lui Brenciu. Alice mai are încă două fete, eu până acum, la 40 de ani, am călătorit şi dincolo de chestia asta destinul zice stop şi zice hai să te aşezi. Eu nu mă voi aşeza doar cu Alice şi fetiţa mea. Ci vorm fi cinci. O să am acasă patru fete", i-a povestit Brenciu lu Cătălin Măruţă.
Tot el a vorbit de nuntă fără a da prea multe detalii legate de subiect. Nu pentru că nu vrea să dezvăluie ceva, ci pentru că prietena lui se ocupă de organizare. "Nu văd o nuntă şi un botez cu fast. Alice se va ocupa de tot. Ea e producătoare de filme, dar e şi producătoarea vieţii mele", a spus Horia Brenciu.
Cei doi se ştiu de 15 ani şi timp de doi ani a fost şi producătoarea lui la una dintre emisiunile pe care le-a avut. În plus, Horia Brenciu a mărturisit că a lucrat şi cu tatăl lui Alice. Relaţia nu a fost mediatizată, chiar dacă sunt de câţiva ani împreună, pentru că "nu-şi scoate veştile în public".
Iubita lui, Alice Dumitrescu, îi oferă primul moştenitor chiar în anul în care cântăreţul împlineşte 40 de ani
Horia Brenciu cântă de fericire. Exuberantul artist a aflat că urmează să devină tată. Iubita lui, Alice Dumitrescu, l-a anunţat că va deveni părinte chiar în anul în care cântăreţul împlineşte 40 de ani. „Stimaţi meseni. Acum în anul de graţie 2012 tind să duc la îndeplinire tripticul omului realizat: copac plantat, apartament achitat, şi…ce mai era….aaa, copilul! Anul acesta, de 40 de ani nu puteam să primesc un cadou mai frumos decât un print sau o prinţesă moştenitoare! Când mi s-a dat vestea eram pe scenă; sper că atunci când va veni pe lume eu să fiu spectatorul. Acum sunt cu adevărat în Ţara Minunilor, cu Alice cu tot!" a declarat fericit Horia Brenciu, pentru PRO TV Magazin.