Horia Brenciu îşi va face fiica cântăreaţă

Horia Brenciu îşi va face fiica cântăreaţă

Artistul, ce va deveni tată în noiembrie, e convins că fiica lui îi va moşteni talentul. Invitat în această dimineaţă la Magic FM, Brenciu a cântat, a vorbit despre spectacolul "My Way", dar şi despre copilul ce urmează să se nască.

"Fiica mea trebuie să aibă puţin din vocea lui tata şi din frumuseţea mamei", a spus convins Horia Brenciu, invitatul din această dimineaţă al Lianei Stanciu şi al lui Raul Brebu în studioul Magic FM.

Artistul a participat la "Bătălia Hiturilor", şi cu această ocazie, a lansat, pe pagina de Facebook a Magic FM, videoclipul piesei "My Way". "Este un vis de-al meu de foarte mult timp şi pe care vreau să-l pun în aplicare. A trebuit să găsesc oamenii cu care să-l pun în aplicare, pentru că o asemenea muzică se face cu o echipă. Big band-ul care va fi împreună cu mine la Sala Palatului va fi unul dintre cele mai speciale", a declarat Brenciu.

Pentru că peste o lună Horia Brenciu va deveni tătic, Liana şi Raul l-au întrebat despre sarcina iubitei sale, Alice Dumitrescu. "Cea mică dă foarte mult din picioare. I-am atras atenţia că fotbalul în ţara noastră nu e atât de frumos şi că vreau să cânte. Trebuie să cânte neapărat. Trebuie să aibă puţin din vocea lui tata şi din frumuseţea mamei. Dacă va dori să fie sportivă, nicio problemă: va fi prima sportivă de la Olimpiadă care, în timp ce aleargă, cântă", a declarat Brenciu, care a adăugat că "am foarte multă energie, deoarece cred că, după 40 de ani, pentru mine, cel puţin, este un nou început".

Ne puteți urmări și pe Google News