Evenimentul Zilei > Social > Horațiu Mălăele, ultima reprezentație din sezon
Horațiu Mălăele, ultima reprezentație din sezon

Horațiu Mălăele, ultima reprezentație din sezon

Recitalul „Sunt un orb”, ilustrat cu brio de marele actor, va străluci pentru ultima dată în acest sezon, pe scena cinematografului Patria din Capitală. În plus, gratuit, spectatorii vor viziona filmul „Funeralii Fericite”

Într-o ţinută relaxată, cu pantalonii lui lungi şi mâinile în buzunar, Horaţiu Mălăele îşi va întâmpina spectatorii, în această seară, de la ora 19.00, pe scena Cinematografului Patria, cu  glume tandre. „M-am născut în România. De ce? Am vrut să fiu mai aproape de mama”, e doar o mostră dintr-un spectacol de senzație. Din „dragoste pentru guvern şi pentru partid”, din „dragoste animalieră” sau pur şi simplu din dragoste pentru cultură, îndrăgitul actor îi invită pe bucureşteni, în recitalul "Sunt un orb", să savureze o seară plină de umor, cu poezii de calitate, glume la care se râde în hohote, ironii fine sau momente de mare profunzime artistică.

Un spectacol și un film

În plus, spectatorii  vor  putea viziona, gratuit, filmul „Funeralii fericite”, considerat dintre cele mai bune filme româneşti ale anului trecut.

Este o comedie neagră, în care Horaţiu Mălăele face un rol remarcabil. Povestea recompune, cu mult umor, o lume stranie, populată de personaje ciudate: unul îşi pierde capul când aude de Revoluţia Franceză, altul a văzut „Basic Instinct” de atâtea ori, încât îi cunoaşte toate dedesubturile lui Sharon Stone, apar instalatori polonezi, ruşi beţivani, chinezi suicidari şi ghicitoare exotice, iar printre ei se insinuează, cuminte şi aşezat, un produs al Carpatiei predecembriste.

Biletele pentru ultima reprezentatie a recitalului „Sunt un orb” costă 39 de lei pentru locurile de la balcon şi 49 de lei, pentru cele amplasate la parter .