Hillary, propulsata de Bill Clinton

Hillary, propulsata de Bill Clinton

Democrata Hillary Clinton, inscrisa in cursa pentru prezidentialele din 2008 din SUA, nu s-a lasat deloc impresionata de faptul ca Barack Obama, colegul ei de partid care vizeaza tot Biroul Oval, a strans mai multi bani decat ea pentru campania electorala.

Hillary Clinton a decis sa-si scoata asul din maneca. Este vorba despre nimeni altul decat sotul sau - Bill Clinton, fostul sef al Casei Albe, releva cotidianul „Daily Telegraph”.

Strategia a fost foarte bine gandita de consilierii de imagine. Saptamana aceasta, pentru prima data de cand Hillary s-a lansat in cursa pentru presedintie, a aparut impreuna cu sotul sau la o manifestatie electorala, in statul Iowa. „As fi fost aici si daca nu am fi fost casatoriti”, a declarat Bill Clinton, in noul sau rol de sot ascultator si principal sustinator al lui Hillary.

Evenimentul nu a fost lipsit de intamplari amuzante, fostul sef al Casei Albe dovedind inca o data ca are un deosebit simt al umorului. In momentul in care acesta a vazut in multime un barbat care tinea o pancarta pe care scria „Sotii pentru Hillary”, Bill Clinton a chicotit si a spus ca acesta este un grup din care vrea si el sa faca parte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Talentul oratoric al fostului presedinte, charisma sa si respectul pe care si l-a castigat in randul multor americani s-ar putea insa sa-i creeze si probleme sotiei sale. Mai precis, daca in prima instanta ea isi va atrage mai multi simpatizanti, ulterior ar putea fi pusa in umbra chiar de cel pe care l-a folosit pe post de locomotiva electorala.