Hi-Q într-o nouă formulă

Hi-Q într-o nouă formulă

Cântăreţa cunoscută pe scena din Sibiu drept Anya s-a alăturat trupei soliştilor Florin Grozea şi Mihai Sturzu din trupa Hi-Q.

Prima lor apariţie în public în această formulă va avea loc astăzi la Piteşti, unde vor susţine un concert în centrul oraşului, cu ocazia Simfoniei Lalelelor.

Anya Puxai, în vârstă de 22 de ani, a urmat încă din copilărie cursuri de canto şi s-a lansat în Sibiu, unde, de altfel, au întâlnit-o şi membrii Hi-Q. Ea a susţinut peste 500 de concerte live, în special în Ardeal, iar din 2006, lucrează cu casa de producţie a lui Florin şi Mihai, MOF Records. Cei doi solişti au invitat-o în trupă, după retragerea Nicoletei Drăgan, la începutul lunii.

Trupa Hi-Q a filmat joi primul videoclip în noua formulă, pentru cel mai recent single "Aşa-s prietenii". O mare parte a noului clip a fost filmată într-un autobuz care a purtat echipa de la filmare şi membrii trupei de la Bucureşti până la Vălenii de Munte. Noul videoclip va fi difuzat într-o lună.

Ne puteți urmări și pe Google News

Formaţia Hi-Q s-a format în urmă cu 12 ani, la Braşov şi iniţial a fost compusă din Dana Nălbaru, Florin Grozea şi Mihai Sturzu. După şase ani împreună, Dana Nălbaru s-a retras din formaţie şi a fost înlocuită de Nicoleta Drăgan.

Trupa a lansat, de-a lungul timpului, şapte albume, dintre care cel mai recent material discografic, "De zece ani, vă mulţumim! Best of acustic", în 2007.

(15:10)