Herea, "lasat" la 300.000 de euro

Herea, "lasat" la 300.000 de euro

"Circul" creat in jurul lui Ovidiu Herea, mijlocasul transferat marti de la Progresul (fosta FC National) la Rapid, are si un epilog.

Dupa ce s-au pronuntat sume de ordinul milioanelor de euro, fotbalistul a ajuns in Giulesti pentru 300.000 de euro. Nicolae Manea, secretarul general de la FC Rapid, a vrut sa puna capat speculatiilor: „Vreau sa ne lamurim odata pentru totdeauna. Herea este jucatorul Rapidului pentru urmatorii trei ani. Totul este inregistrat oficial. S-au semnat actele prin care Rapid trebuie sa plateasca 300.000 de euro plus TVA. Pana in iunie 2008, jucatorul nu poate pleca de la Rapid, iar daca vine o oferta de transfer, Rapid isi recupereaza banii, iar restul se imparte astfel: 85 la suta la Progresul, 15 la suta la Rapid”.

Constantin Iacov, presedintele Consiliului de Administratie de la Progresul, s-a revoltat: „Ei au inregistrat primul act semnat, noi pe al doilea, pe care l-au semnat tot ei, prin care s-au angajat sa plateasca 1,5 mili-oane. Ne vom judeca la comisii!”.

Ne puteți urmări și pe Google News