Evenimentul Zilei > Politica > Ipoteză ŞOCANTĂ: Hellvigh și Dumbravă au șantajat și obligat un judecător/ judecătoare să-l execute pe Dragnea
Ipoteză ŞOCANTĂ: Hellvigh și Dumbravă au șantajat și obligat un judecător/ judecătoare să-l execute pe Dragnea

Ipoteză ŞOCANTĂ: Hellvigh și Dumbravă au șantajat și obligat un judecător/ judecătoare să-l execute pe Dragnea

Politicianul Gelu Veste este convins de faptul că dacă n-o demite pe Kovesi până vineri, Iohannis va fi suspendat din funcția de președinte săptămâna viitoare. Din reacţiile publice ale lui Iohannis arată că este decis să nu o revoce, asta însemnând că cel mai târziu până pe 06 Iulie 2018 Iohannis va fi suspendat pentru încălcarea gravă a Constituției.

“Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea” – Aici, referindu-se la groapa săpată lui Dragnea.

Iohannis a reușit imposibilul, sprijinit de Helvigh, responsabilul cu schimbarea opiniei unui judecător. Lumea este mică, v-am spus, se află repede. Hellvigh și Dumbravă aveau doar un judecător din trei, le mai trebuia unul cel puțin. Atât au presat, amenințat, șantajat, încât omul a cedat (…).

Hellvig, bursierul lui Soros

"Afirm răspicat: Eduard Hellvigh și generalul Dumbravă au șantajat și obligat un judecător/ judecătoare să-l execute pe Dragnea. Toate încercările lui Helvigh de a poza într-un șef de SRI care este altfel, s-au năruit (…). Hellvigh, un român “neaoș”, este un admirator declarat al lui George Soros, ținând ca în discursul său de învestire să spună răspicat lucrul acesta. Am fost mai mulți atunci care am sesizat că Hellvigh îl proslăvește pe mentorul lui, Soros, după care ne-am adus aminte că a fost inclusiv bursierul lui Soros. Aici nu se “lega” ceva. Rezistenții Naziști din piață sunt plătiți de Soros. Pentru tâmpiții care mai cred că tot ce zboară se mănâncă, le spun că Soros a recunoscut public că a plătit manifestațiile Maidanului Ucrainiean, care s-a soldat cu peste 100( o sută) de morți și sute de răniți și cu dezmembrarea Ucrainei, ținta finala a lui Soros, care voia să scoată Ucraina din relația preferențială cu gazul rusesc și să o înlocuiască cu Germania", a scris Gelu Vişan pe blogul personal.

Maidanul de la Kiev a fost creația și responsabilitatea Germaniei și a sateliților ei, care su folosit pretextul “Luptei împotriva corupției” în Ucraina doar pentru a avea prețuri preferențiale la gazul rusesc și a destrăma Ucraina. Puțină lume își mai aduce aminte că derbedeul Iohannis, la primul Consiliu European la care a participat a votat confindențialitatea contractelor de gaze între Germania și Rusia, un fel de pact Ribentropp-Molotov, sacrificând în primul rând țările din fostul bloc comunist, care cumpără gazele la un preț de patru ori mai mare decât Germania", conchide acesta.

"Ticălosul Hellvigh și nazistul Iohannis"

Hellvigh a șantajat deci un judecător/judecătoare, dintr-un calcul greșit privind reacția PSD, ontinuând astfel politica Statului Securist creat de Maior. In acest moment, speriat de cele trei (3) dosare penale pe care i le-a deschis Kovesi, Hellvigh a lăsat să se înțeleagă că el luptă împotriva Statului Securist, când de fapt el a continuat politica Securității și l-a condamnat pe Liviu Dragnea, crezând câ va îngropa PSD-ul; tocmai l-a trezit și i-a unit mai mult. Șantajarea unui judecător rămâne, inclusiv va faptă penală.

Nazistul Iohannis a mers pe mâna lui Hellvigh, a săpat groapa lui Dragnea și a căzut în ea, iar după ce a căzut, a tras pământ peste el și s-a îngropat singur. Florile artificiale i le-au pus Kovesi și Hellvigh. Decizia lui Iohannis este să nu o schimbe pe Kovesi. Din “n” motive: că așa e ordinul și că îl șantajează cu dosarul lui Carmen Iohannis, pe care ea îl ascunde. Nazistul a crezut că va da o lovitură mortală PSD-ului și că, prin șantaj cu dosare, va obține voturile necesare dărâmării guvernului Dăncilă.

Șantajul Parlamentarilor

Responsabil din partea lui Iohannis cu obținerea prin șantaj a voturilor în Parlament pentru a doborâ guvernul Dăncilă este Șeful SPP, Lucian Pahonțu (…). Deocamdată doar îi transmit câ șantajul este faptă penală care se pedepsește cu închisoarea, ca și implicarea ofițerilor în politică, dar este și faptă care nu-i este pe plac lui Dumnezeu, care îl vede; dacă nu mă crede, să-l întrebe pe părintele Irineu Dogaru, parohul bisericii Cotroceni, un om de toată isprava-nu-i așa?și cu frică de Dumnezeu. Doar atât despre “dom’ director”, Lucian Pahonțu, deocamdată.

După ce tocmai i-am transmis lui Lucian Pahonțu că la moțiunea asta de cenzură nu se bagă, că dacă se bagă intră de tot, sunt tare curios cum va mai obține Iohannis voturile promise de Lucian, câ Hellvigh nu are curaj să cheme parlamentarii la el la birou, așa că și cea de-a doua parte a planului, doborârea guvernului Dăncilă este eșuată", notează Vişan în comentariul său de pe BLOG.

Ce se va întâmpla cu Iohannis dacă n-o demite pe Kovesi?

"Dacă nu o demite pe Laura Codruța Kovesi până vineri, Klaus Werner Iohannis va fi suspendat din funcția de președinte al României urmâtoarea săptămână, iar la ora aceasta, Iohannis este decis să nu o revoce; asta înseamnă că cel mai târziu până pe 06 Iulie 2018 Iohannis va fi suspendat pentru încălcarea gravă a Constituției, situație în care oricum este de două luni. PSD-ul a anunțat că va face sesiune extraordnară, motivul real fiind acela al suspendării lui Iohannis. Începând de ieri, putem vorbi de Iohannis ca viitorul fost președinte, din două motive:

În primul rând Iohannis, timp de o lună, nu va mai fi președintele României, locul său fiind luat de Călin Popescu Tăriceanu

"La referendum Iohannis va fi demis, pentru că nu va avea forța, fârâ pârghiile directe ale Securității, să amenințe și să șantajeze. O să-mi spuneți că îi rămâne strada, dar și aici sunt câteva probleme: în primul rând strada este manipulată, iar cei care o manipulează nu vor mai avea forța să o facă, pentru că dacă vor pierde, vor trebui să răspundă în fața viitorului președinte, inclusiv în fața președintelui interimar Tăriceanu. In al doilea rând, strada nu votează, sau cel mult numărul de voturi este total insuficient pentru a-l salva. In al treilea rând, PSD-ul are o forță de mobilizare exemplară, care va face ca referendumul pentru demiterea președintelui să tracă, iar Iohannis să fie demis. Nu mai vorbesc de dosarele penale ascunse de Kovesi, care îi vor exploda în față.

Așa cum am scris ieri, în vara aceasta vom avea alt președinte al României" a concluzionat politicianul spunând că foare repede vom vorbi de actualul preşedente ca FOST preşedinte.