O clientă din magazinul La Défense de lângă Paris crede că a văzut numele lui Allah pe hârtia igienică vândută de magazin. Inscripţia în cauză este de fapt … desenul stilizat al unei frunze de aloe vera. Dar, în timp ce videoclipul clientei, a devenit viral pe reţelele de socializare, Marks & Spencer a decis să se retragă „definitiv“ vânzarea acestei hârtii igienice, retailerul britanic vânzând, totuşi, de cinci ani în Franţa.

Într-un videoclip postat pe Twitter, de femeie, spune că în „magazinul Marks & Spencer din La Defense, am verificat cu ochii mei că această hârtie igienică conţinea numele lui Allah", se mişcă apoi, arătând o hârtie triplă, îmbogăţită cu aloe vera.

"Echipa mi-a spus că vor şi ei să vadă, că au fost indignaţi, că nu ştiau, că într-adevăr au primit o mulţime de apeluri şi nu le-au dat curs". Semnul, continuă ea, va fi "investigat" şi crede că se va elimina imediat  produsul. În final, invită "toată lumea" să meargă "în toate Marks & Spencer din Franţa şi  chiar în altă parte", pentru a "face acelaşi lucru": "încurajaţi-i mai întâi să elimine aceste produse murdare din magazinele lor şi apoi depuneţi o plângere la sediul central", titrează Le Figaro.