Harry și Meghan, respinși de Elton John? Ce s-a întâmplat, de fapt, la Hollywood, cu ocazia Oscarului

Harry și Meghan, respinși de Elton John? Ce s-a întâmplat, de fapt, la Hollywood, cu ocazia Oscarului Sursa: Facebook

Meghan și Harry nu au fost invitați, anul acesta, la petrecerea anuală a lui Elton John, iar un expert regal a speculat faptul că cei doi ar fi fost ocoliți de cântăreț pentru că acum ei nu mai reprezintă nimic în Statele Unite sau la Hollywood.

Cuplul, care are reședința în Montecito, California, nu a fost văzut la cea de-a 31-a petrecere anuală de vizionare a premiilor. Tom Bower, autor și expert regal, a sugerat că absența ducelui și a ducesei la evenimentul select a arătat că influența lor la Hollywood este în scădere.

Nu se știe dacă cuplul a refuzat o invitație la eveniment sau dacă pur și simplu au fost scoși de pe listă. „Nici nu au fost invitați la petrecerea lui Elton John de la Oscar. Ei chiar sunt nimeni la Hollywood!”, a spus Bower.

O prietenie moștenită

Sir Elton a fost o prezență constantă în viața lui Harry, cântând la nunta sa cu Meghan, în 2018, la Windsor. Iar anul trecut, cuplul a schimbat un mesaj personal cu Sir Elton John înainte de concertul său de adio de pe Stadionul Dodgers.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ducele și ducesa de Sussex au fost prezentați într-o compilație video în care vedetele îi aduceau un omagiu lui Sir Elton, înaintea concertului, care a fost difuzat în direct pe Disney+.

În clipul, care părea să fi fost filmat la birourile cuplului Archewell, Prințul Harry a spus: „Îți mulțumesc că ai fost prietenul care ai fost pentru mama mea. Vă mulțumim că ne sunteți prieten, vă mulțumim că sunteți prieten cu copiii noștri. Suntem atât de mândri de tine și atât de recunoscători că am putut să te vedem și în turneul tău de rămas bun”.

„Chiar dacă aceasta este oficial retragerea ta, acesta nu va fi ultimul tău concert și știm asta. Te iubim și te felicităm pentru cariera ta incredibilă”, mai spunea prințul. Clipul s-a terminat cu Meghan așezându-și capul pe pieptul lui Harry și aruncând un sărut camerei.

Renumitul muzician Sir Elton a fost bun prieten cu regretata mamă a lui Harry, Prințesa Diana, și a menținut o relație strânsă cu Ducele după moartea ei, în 1997. Sir Elton și soțul său, David Furnish, s-au numărat, de asemenea, printre numeroșii invitați celebri care au participat la nunta lui Harry și Meghan, din mai 2018.