Mai mult, tabloidele britanice spun că Prințul Harry s-a îndepărtat de Meghan, şi că  începe să regrete decizia lui și a lui Meghan Markle de a tăia legăturile cu Familia Regală.

În plină pandemie de coronavirus, comentatoarea regală Angela Mollard a susținut că Harry va reflecta asupra deciziei sale de a se îndepărta de Familia Regală deoarece,  s-ar părea,  că se simte extrem de izolat… chiar prizonier în SUA.

Prințul Harry a pierdut orice sens al vieţii sale întrucât Meghan decide totul cu privire la viaţa lor

Mollard: „Îmi fac griji pentru Prințul Harry. El a trăit alături de mama sa prințesa Diana și de tatăl său prințul Charles și chiar dacă au divorţat părinţii lui i-au fost alături permanent”.

„Apoi și-a pierdut mama, fiind cel mai afectat dintre toţi, dar tatăl său, prințul William şi toată Familia Regală l-au sprijinit şi l-au îngrijit cu mare atenţie până şi-a revenit”.

Marea trezire a prinţului?

„Toată lumea, desigur, este izolată, dar în cazul lui Harry este clar o izolare de familie de cealaltă parte a lumii. El este doar cu Meghan și fiul lor…el nu poate avea niciun contact cu prietenii și nu se poate angaja cu nimic util în acest moment”.

„Prințul Harry are multe talente și o abilitate deosebită de a reuni oamenii și de a înțelege cu adevărat problemele și de a se simți foarte  apropiat de cei cu necazuri… dar, din păcate, Prințul Harry nu mai are un scop real în acest moment al vieţii lui, a concluzionat expertul. Dar asta nu explude posibilitatea ca Prinţul Harry să nu se trezească şi să spună: Stop, ne întoarcem Acasă!