Au făcut orice pentru a menţine secretă destinaţia lor, dar până la urmă unele detalii au răsuflat: Harry şi Meghan, pentru o etapă a lunii lor de miere au ales Italia, oaspeţi pe malul lacului Como ai prietenilor George Clooney şi Amal Alamuddin. Dezvăluirea este făcută de săptămânalul CHI, în numărul care va apărea pe 22 august.

Ducii de Sussex au aterizat în mare secret folosind un zbor privat şi s-au îndreptat direct spre Villa Oleandra, escortaţi de un grup de agenţi din serviciile secrete engleze şi agenţi de poliţie italieni, toţi în civil. Harry şi Meghan n-au mai ieşit din Villa Oleandra din16 august, petrecându-şi timpul relaxându-se la piscină, unde Meghan s-a distrat făcând pe doica la gemenii lui Clooney şi Amal.

Harry însă s-a întrecut cu Clooney şi alţi oaspeţi în lungi partide de baschet. Unicul ''moment oficial'' al vizitei, dezvăluie săptămânalul, s-a petrecut sâmbătă seara, 18 august, când în parcul vilei a fost organizată o cină de gală la care au participat aproximativ 15 oaspeţi. Cina a durat până târziu, în noapte. Ducii de Sussex s-au întors  apoi  în Regat plecând de la Malpensa (aeroportul din Milano) la ora 18, mai notează sursa menţionată.