Evenimentul Zilei > Social > Haos pe Aeroport. Zeci de români așteaptă de aproape 12 ore să plece. „Nu ne-au dat mâncare, nu ne-au dat apă”
Haos pe Aeroport. Zeci de români așteaptă de aproape 12 ore să plece. „Nu ne-au dat mâncare, nu ne-au dat apă”

Haos pe Aeroport. Zeci de români așteaptă de aproape 12 ore să plece. „Nu ne-au dat mâncare, nu ne-au dat apă”

Mai bine de o sută de români sunt blocați pe un aeroport din Paris, Franța. Oamenii trebuiau să plece încă de joi seară către București și Cluj cu două curse low-cost.

Andrei Pintenaru, unul dintre pasagerii care așteaptă de aseară pe aeroportul din Paris a spus, la Antena 3, că „ambele curse, atât spre București, cât și spre Cluj sunt blocate.”

Suntem blocați între porțile de îmbarcare și cele de trecere. Sunt mulți copii, nu au mâncare, nu ne-au dat apă” a mai spus bărbatul.

Cu toate că haosul domnește peste aeroportul din Paris, compania în cauză nu le-a oferit nicio explicație pasagerilor. Ba mai mult, cursele low-cost spre România nu ar fi fost singurele blocate, ar mai fi fost și alte curse blocate și s-ar fi creat un adevărat haos.

Printre cei aproximativ 100 de pasageri sunt și persoane cu handicap, copii. Potrivit bărbatului care a intervenit la Antena 3, ar fi intervenit și salvarea și ar fi luat un pasager.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News