Evenimentul Zilei > Actualitate > Haos la Otopeni. Cine a luat decizia care a aruncat totul în aer
Haos la Otopeni. Cine a luat decizia care a aruncat totul în aer

Haos la Otopeni. Cine a luat decizia care a aruncat totul în aer

Pe Aeroportul Otopeni este un haos total, călatorii find direcționați la intrarea în țară pe un singur flux, celălalt fiind închis din cauza unor lucrări de renovare.

Cozile sunt uriaşe, întinse pe două etaje, pentru că oamenii aşteaptă la controlul paşapoartelor.

Diretorul Companiei Naționale Aeroporturi București a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că motivul pentru care s-a creat aglomerația a fost închiderea unui flux din cele două pentru „Sosiri”.

„Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat azi. Am închis un flux de sosiri pentru câteva ore. Ne-am apucat să reamenajăm ghișeele și să suplimentăm numărul de ghișee la sosiri. În prezent, avem un număr de 20 de ghișee. Pentru câteva ore a fost închis un flux la sosiri, din cele două. Acesta e motivul pentru care s-a creat aglomerația. Lucrările se vor termină până în ora 16:00”, a declarat Alex Ivan, director al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Majoritatea cățătorilor s-au arătat indignați de tratamentul la care sunt supuși de oficialii Ministerului Transporturilor.
„De coadă asta de la controlul pașapoartelor de pe Aeroportul Otopeni, întinsă pe două etaje și pe platforma de avioane, cine se face vinovat, dle Răzvan Cuc? Fac o ora din Viena până în București, și două ore până ies din Aeroportul Internațional Henri Coandă. Shame on you, Ministerul Transporturilor România!”, a scris pe Facebook un român revenit în țară.