Evenimentul Zilei > Actualitate > Halloween Charity Ball de la Palatul Parlamentului a strâns 267.000 de euro. CEO Raiffeisen Bank și familia Celebidachi, printre cei mai generoși donatori
Halloween Charity Ball de la Palatul Parlamentului a strâns 267.000 de euro.
CEO Raiffeisen Bank și familia Celebidachi, printre cei mai generoși donatori

Halloween Charity Ball de la Palatul Parlamentului a strâns 267.000 de euro. CEO Raiffeisen Bank și familia Celebidachi, printre cei mai generoși donatori

500 de oaspeți au înfruntat zăpada neașteptată din București

Sâmbătă, 25 octombrie 2014. Asociația OvidiuRo a aniversat 10 ani de existență și a strâns în seara Balului suma de 267.000 de euro, o contribuție importantă la bugetul organizației pentru 2015, an în care programul Fiecare Copil în Grădiniță va sprijini 2200 de copii. Acest program se concentrează pe înscrierea copiilor săraci la grădiniță, începând cu vârsta de 3 ani, pentru a le oferi șansa de a merge pregătiți la școală.

În ton cu tema balului – Magia Filmului – , unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost reprezentat de oferirea premiilor speciale. Actrița Bérénice Bejo și Michel Hazanavicius, regizorul  filmului „The Artist” i-au oferit criticului de film, Irina Margareta Nistor, premiul Friedrich Niemann  ,,Lifetime Achievement Award”, care recunoaște contribuțiile individuale extraordinare. Doamna Nistor a tradus și dublat peste 3000 de filme străine distribuite pe casete video în perioada comunistă, deschizând astfel o ușă către lumea liberă. Bérénice Bejo și Michel Hazanavicius se află în România la invitația regizorului Cristian Mungiu de a participa la festivalul „Les Films de Cannes à Bucarest”.

Angel Tîlvăr, președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Camerei Deputaților, a oferit Consiliului Județean Cluj premiul pentru „Cea mai bună adaptare a programului Fiecare Copil în Grădiniță”,  Clujul fiind primul județ din țară care se implică și financiar în implementarea acestui program.

Cea de-a șaptea ediție a Halloween Charity Ball a fost prezentată de Amalia Enache și Dragoș Bucurenci. Sub sloganul „Fiecare Donator e Câștigător” – moment prezentat de Cabral Ibacka, Adela Vrînceanu Celebidachi și Bryan Jardine – a fost donată suma de 55.000 de euro. Cei mai generoși donatori au fost Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, Familia Celebidachi și alți doi donatori, care au dorit să rămână anonimi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: