Evenimentul Zilei > Sport > Anunțul TRIST făcut de Simona Halep! Din păcate, problemele de sănătate o determină să ia o DECIZIE DRASTICĂ
Anunțul TRIST făcut de Simona Halep! Din păcate, problemele de sănătate o determină să ia o DECIZIE DRASTICĂ

Anunțul TRIST făcut de Simona Halep! Din păcate, problemele de sănătate o determină să ia o DECIZIE DRASTICĂ

Simona Halep a făcut un anunț care a luat fanii prin surprindere. Este o veste tristă care confirmă că probelemele de sănătate ale româncei persistă.

Simona Halep a anunțat că nu va mai participa la tuneul de la Brisbane, care va avea loc în prima săptămână a lunii ianuarie. Se pare că prolemele pe care tenisemna le are cu hernia de disc încă îi crează probleme, informează Digi Sport.

Deși este incertă, se speră totuși participarea Simonei Halep la turneul de la Sydney, care se va desfăşura între 7 şi 12 ianuarie 2019.

În absența româncei, la turneul de la Brisbane au confirmat participarea Elina Svitolina, Petra Kvitova, Naomi Osaka, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Kiki Bertens și Daria Kasatkina.

Simona Halep s-a accidentat la spate, înaintea turneului de la Wuhan, care s-a disputat în septembrie, fiind diagnosticată cu hernie de disc. 

Românca a fost nevoită să părăsească turneul de la Beijing în primul tur, s-a retras de la Moscova şi a zburat la Singapore cu speranţa că accidentarea îi va permite să joace totuşi la Turneul Campioanelor, dar ulterior a anunţat că se retrage din turneu.