Haine cu 70% mai ieftine la reducerile de sezon

Haine cu 70% mai ieftine la reducerile de sezon

Începând din acest weekend, magazinele vor da startul perioadei de reduceri care se va încheia pe 15 aprilie. Cele mai mari discounturi le afişează magazine precum Vero Moda şi Motivi.

Primul maraton al cumpărăturilor din acest an se va desfăşura în perioada 15 ianuarie-15 aprilie, când se dă startul reducerilor specifice sezonului toamnă-iarnă.

Primăriile au primit deja cererile din partea agenţilor economici care vor aplica discounturi. Cele mai multe dintre acestea vin din partea marilor centre comerciale care adăpostesc branduri renumite.

Azi promoţie, mâine reducere

Ne puteți urmări și pe Google News

Testarea pieţei s-a făcut imediat după sărbători, când magazinele au afişat diverse promoţii. Astfel, o mare parte din produsele expuse pe rafturile retailerilor au deja un discount.

Printre magazinele cu cele mai mari ieftiniri în această perioadă se numără Vero Moda, Motivi, Polo Garage. Toate acestea au scos la vânzare produse la preţuri reduse cu până la 70%. Cel mai probabil, aceste promoţii vor fi transformate în reduceri, însă numai după ce va fi lărgită gama de produse.

Însă, dacă în prezent doar anumite categorii de produse sunt mai accesibile, din acest weekend comercianţii vor lăsa gradual din preţ. Ei se aşteaptă ca al doilea weekend al reducerilor, 21-23 ianurarie, să fie cel mai aglomerat din tot sezonul.

Atunci, clienţii au toate şansele să găsească produsele dorite la un preţ mult redus, dar şi cu toate mărimile disponibile. Asta deoarece, pe măsură ce discounturile vor creşte, vor apărea probleme cu mărimile, culorile etc.

Înnebuniţi după cumpărături

Cu răbdare multă, cumpărătorii pot face achiziţii bune zilele acestea. Spre exemplu, o pereche de jeanşi care costau până mai ieri 140 de lei, azi pot fi cumpăraţi cu 50 de lei la magazinul Vera Moda. Fanii acestui brand pot găsi tricouri cu 25 de lei, paltoane cu 179 de lei, dar şi bluze şi cămăşi cu 45-59 de lei.

Reduceri substanţiale sunt şi la magazinele Koton, unde fustele costă 29,9 lei faţă de 89,9 lei cât erau în momentul lansării colecţiei. Genţi, accesorii, plus alte articole de îmbrăcăminte pot fi achiziţionate cu câteva zeci de lei.

Preţuri bune la pantofi găsiţi în magazinele Zara, unde toţi pantofii de vară pot fi cumpăraţi la un preţ de 109 lei. Cei din colecţia de toamnă-iarnă sunt reduşi la 189 de lei de la 358 de lei, cu cât au fost comercializaţi până de curând. Preţuri avantajoase sunt şi la pantaloni, toţi la 129 de lei.

La restul brandurilor Indidex, pot fi cumpărate tricouri la 39 de lei sau balerini la 59 de lei (Pull and Bear), cămăşi de damă la 69 de lei şi de bărbaţi cu 49 de lei (Berska). Celio vinde ieftin pantalonii bărbăteşti, care sunt reduşi de la 169 de lei la 50 de lei, în timp ce o geacă bărbătească la Polo Garage costă 499 de lei de la 1.129, preţul de dinainte de luna ianuarie.