Pentru preţuri începând cu 575 de lei turiştii români pot merge într-un sejur cu pensiune completă, tratament şi consultaţii medicale în staţiunile balneare din ţară.
Programul ”Hai la băi!”, lansat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi Organizaţia Patronală a Turismului Balnear (OPTBR), cuprinde pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de două şi trei stele. Doritorii pot multiplica numărul pachetelor, după dorinţă sau necesitate. Tarifele includ şi comisionul pentru agenţiile vânzătoare.
Pentru 6 nopţi de cazare cu pensiune completă şi două proceduri pe zi pentru minim 5 zile, preţul unui loc în cameră dublă la un hotel de două stele este de 575 de lei iar la un hotel de trei stele 690 de lei. De asemenea, hotelurile incluse în program oferă gratuitate copiilor până în 12 ani, cazaţi în camera părinţilor.
Informaţii şi rezervări pot fi obţinute numai prin agenţiile de turism membre ANAT, la OPTBR sau pe site-urile dedicate programului www.anat.ro/bai sau www.spas.ro.