Hagi despre Becali: "Iarta-l, Doamne, ca nu stie ce face!"

Hagi despre Becali: "Iarta-l, Doamne, ca nu stie ce face!"

In preajma Craciunului, "Regele" a raspuns atacurilor finului sau cu un citat din cartea pe care "ctitorul de manastiri" sustine ca o deschide zilnic: Biblia.

Gheorghe Hagi i-a raspuns ieri lui Gigi Becali, cel care il numise, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1, „unealta a serviciilor secrete”. „In prag de Sarbatori nu vreau sa ma gandesc la Gigi Becali. Spun doar atat: „Iarta-l, Doamne, ca nu a stiut ce a facut”„, a replicat cel supranumit „Regele”.

„Regele”, unealta Securitatii!

Finantatorul Stelei spusese despre fostul sau colaborator, care-i este si nas, ca „a citit de pe foaie ce l-au invatat cei din serviciile secrete sa spuna”. Becali a continuat, lovind si in trecutul lui Hagi: „Cine stie ce legaturi a pastrat el de pe vremea cand era jucator?”. Emeric Ienei, fostul mare antrenor al Stelei, a pus lucrurile la punct intr-o interventie la Realitatea TV: „Hagi n-a colaborat cu Securitatea, iar ceea ce spune Gigi face mult rau clubului Steaua. Gigi este indrumat sa faca aceste greseli imense”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Desi a declarat in repetate randuri ca a fost „prieten la catarama” cu Hagi in ultimii ani de dinainte de revolutie, Becali nu a dorit sa explice la ce s-a referit cand a vorbit de legaturile „Regelui” cu Securitatea. „Eram fratele lui Hagi, l-am imprumutat cu bani sa-si ia Mercedes cu 16 supape, i-am adus femei si l-am ajutat la procesul de divort de prima sotie”, a povestit Becali asta-toamna, la un post de televiziune.

Cu toate ca n-a spus-o direct, Becali il acuza voalat pe Hagi de nereusita sa politica din aceasta toamna. Liderul Partidului Noua Generatie a inceput sa scada in sondaje dupa ce l-a atacat furibund pe „Rege”, iar formatiunea sa politica a nu a reusit sa depaseasca pragul electoral de 5% in alegerile pentru Parlamentul European. La fel ca si Ceausescu in ultima perioada a dictaturii de dinainte de ‘89, Becali a inceput sa creada ca e „lucrat” de „agenturili straine”, neezitand sa suspecteze inclusiv oameni care i-au fost foarte apropiati, precum Hagi.

ACUZATII

Ce a spus Hagi la plecarea din Ghencea „Nu puteam sa mai lucrez in felul acesta. Sa mi se ia mintea, demnitatea, personalitatea...Nu mai puteam. Mi s-a intins  o cursa. Am puterea sa-i spun lui Gigi ca nu face bine ce face. Distruge nu doar antrenori, ci si jucatorii. Steaua e jucaria lui”, a declarat Hagi pe 20 septembrie, in conferinta in care si-a prezentat demisia din functia de antrenor al Stelei. Contrar celor spuse de Becali, „Regele” nu a citit atunci nimic, tinand mereu privirea inspre ziaristi, in ciuda faptului ca-i venea sa planga.