„Regele” a fost deranjat de declarația făcută de Răzvan Lucescu – „doar 5-6 jucători din actuala generație de la U21 vor ajunge să joace și la naționala mare”. 

Unii vorbesc cu o ușurință alarmantă. Dar priviți că s-au făcut și lucruri bune și acum se văd.  Am citit că Răzvan a spus că vor rămâne doar 5-6 jucători din această generație și am rămas mască. Jucătorii au făcut o performanță incredibilă și rezultatele se văd o dată la 10 ani. În 1970 a existat o generație bună, în 1980 a fost o altă generație și tot așa.

Răzvan să ia lecții de la taică-su să afle cum se crește o generație sau să meargă la școala de antrenori! Uite că a venit altă generație construită de toți antrenorii din România, o generație care a câștigat o grupă foarte grea. Au făcut ceva fantastic și cred că acești copii merită tot respectul nostru. Uitați-vă că Franța n-a avut niciun șut pe spațiul porții cu noi. Răzvane, e o nouă generație. Punct!”, a tunat Hagi, antrenorul lui Viitorul care a dat numeroși jucători la naționala de tineret.

România U21 a acces, aseară, în semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino, iar joi va întâlni Germania U21, de la ora 19:00, ora României, la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.