În cadrul aceleiași ședințe au fost numiți în funcție Stoica Maria (prefect de Călărași), Togănel Cristina-Mara (prefect de Mureș), precum și Oneț Liliana, care devine prefect de Timiș, în loc de subprefect.

Prefectul de Timiș, Eva Andreas, a anunțat, luni, pe Facebook că demisionează: „Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș”.

„Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș. Am decis să îmi depun demisia, însă nu vreau să fac un bilanț al perioadei cât am fost prefect, ci doar să le mulțumesc celor care au fost lângă mine în acești ani. Nu a fost ușor, știu, dar munca pe care au depus-o toți cei cu care am colaborat a fost apreciată. De la angajați ai Prefecturii, la directori ai instituțiilor deconcentrate, cu toții au pus umărul atât cât s-a putut pentru bunul mers al lucrurilor. Vreau să știți, cu toții, că vă puteți baza pe mine și de-acum înainte, eu rămân același om. Încă o dată, mulțumesc”, scria prefectul de Timiș, Eva Andreas pe Facebook

Eva Andreas a ocupat funcția de prefect al județului Timiș din august 2017, potrivit agerpres.ro

Te-ar putea interesa și: