Sâmbătă, fostul premier al României a lansat un atac virulent la adresa Guverului PNL, susținând că liberalii sunt mai răi decât Clanul Sicilienilor și „pârjolesc totul înainte de a fi dați jos de la butoane”.

Redăm postarea lui Călin Popescu Tăriceanu

“Clanul Sicilienilor!

Iată un exemplu de felul în care cei din Guvernul Orban pârjolesc totul înainte de a fi dați jos de la butoane.

În data de 8 mai, Poliția Română trimite unor operatori economici invitație de participare la selecția de oferte pentru pistoale, muniție și alte echipamente de protecție și intervenție în valoare de peste 40 milioane de lei! Aș fi zis și eu ca și dvs: e bine, dom’le, să se mai doteze cu armament, nu vedeți că se înmulțesc răufăcătorii?! Asta dacă nu ar fi apărut public și termenul până când aceste oferte trebuiau depuse: 11 mai! Adică 3 zile mai târziu!

Stați așa, că nu s-a terminat! 8 mai a fost vineri și invitația a fost transmisă la ora 20.36 și 11 mai a picat lunea, deci doritorii trebuiau să facă o ofertă serioasă și toată documentația necesară peste weekend! 11 mai era încă în perioada de stare de urgență, atunci când deplasările erau limitate și instituțiile statului funcționau așa cum funcționau: adică prost!

Vi se pare asta o achiziție cu dedicație sau ce???

A câștigat cine trebuie și acum toată lumea e fericită, mai puțin bugetul și banul public! Cine spune că starea de urgență și de alertă nu este o sursă nelimitată de bani pentru partidul de guvernământ, să explice achiziția de mai sus!

Ați văzut ca dl Iohannis să aibă vreo tresărire față de această achiziție cusută cu ață albă? Ați văzut procurorii dlui Iohannis să ridice vreun semn de întrebare față de acest abuz săvârșit la umbra stării de urgență?”, a scris şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.