Evenimentul Zilei > EVZ Play > „Guvernul meu”, o naștere prin cezariană cu trei moașe. Dezbatere incendiară cu Bichir, Hoandră și Racoviceanu
VIDEO

„Guvernul meu”, o naștere prin cezariană cu trei moașe. Dezbatere incendiară cu Bichir, Hoandră și Racoviceanu

Urmărește pe EVZ TV o dezbatere între trei gazetari acizi, Florian Bichir, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu despre cele mai interesante negocieri pentru formarea unui Guvern. Practic, la Cotroceni ar fi trebuit să se deruleze o formalitate: majoritatea este alcătuită înainte de invitarea partidelor la președinte, câștigătorul ”la puncte” participă doar ca să bifeze o vizită la șeful statului.

Din discuțiile celor trei vor ieși la iveală și soluțiile pe care le are Klaus Iohannis pentru a scoate cele trei partide de ”centru- dreapta” din impasul de a nu putea evita asocierea la guvernare.

Vor nu vor, cei trei trebuie să guverneze pentru că Iohannis a spus răspicat: obiectivul alegerilor a fost îndepărtarea PSD de la decizia politică! Dezvăluiri din taberele care se confruntă pentru o miză importantă: cine va conduce țara în următorii ani!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: