Evenimentul Zilei > Politica > Guvern: Moment de reculegere în toată țara, astăzi, la ora 13.00, în memoria victimelor atentatelor de la Paris
Guvern: Moment de reculegere în toată țara, astăzi, la ora 13.00, în memoria victimelor atentatelor de la Paris

Guvern: Moment de reculegere în toată țara, astăzi, la ora 13.00, în memoria victimelor atentatelor de la Paris

Guvernul a răspuns apelului Comisiei Europene adresat tuturor cetățenilor europeni de a păstra astăzi, la ora locală 13.00, un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor din 13 noiembrie de la Paris.

Prim-ministrul interimar Sorin Cîmpeanu îi cheamă pe toți românii care se simt solidari cu familiile victimelor atentatelor de vineri seară din Franța să respecte acest moment de reculegere astăzi la ora 13.00.

Totodată, premierul interimar îi invită pe elevii medaliați la olimpiadele și concursurile școlare internaționale în anul 2015 și pe profesorii lor, prezenți la  ceremonia de premiere organizată astăzi la Palatul Victoria, să păstreze momentul de reculegere, odată cu toți ceilalți cetățeni europeni.

Guvernul României își exprimă, încă o dată, compasiunea și solidaritatea față de familiile victimelor de la Paris și față de poporul francez în aceste circumstanțe dureroase și condamnă cu fermitate orice fel de manifestare de extremism, terorism și ură.