„Acest domn ministru al Justiției, care nu a mâncat usturoi, gura nu îi miroase, l-ați văzut cum ne ievaluează de fiecare dată, a făcut astăzi un lucru nepermis, care nu s-a întâmplat de foarte mult timp. Pe lângă faptul că a fost un atac direct și la Realitatea TV, și dacă nu era așa, apropo de reporterul nostru Ionela Arcanu, care a fost interzisă, i s-a ridicat acreditarea, tot ne-ar fi pasat foarte mult, pentru că, cu o opoziție destul de slabă, în fața unor asemenea domni, dar de la Justiție nu ne așteptam, trebuie reacție”, a declarat Cozmin Gușă, pentru Realitatea TV.

„Vorbim de prezent și ne uităm la cineva cum este Tudorel Toader care, habar nu am, din pricina presiunii foarte mari, a emoției care i-a fost creată legat de moțiunea fără rezultat, că oricum, și dacă trecea, și dacă nu trecea, tot aia era, are asemenea derapaje împotriva Justiției”, a mai spus acesta.

Reacția vine după ce ministrul Justiției a retras acreditările reporterului Ionela Arcanu de la Realitatea TV și a lui Ovidiu Oanță de la PRO TV pentru ministerul condus de Tudorel Toader.

„Bună ziua, 

Solicitarea dumneavoastră de acreditare a fost respinsă, în conformitate cu art. 18 alin. 3 din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public”, a fost răspunsul ministerului, prin Biroul Mass-Media, a arătat Ovidiu Oanță pe Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: