Evenimentul Zilei > Politica > Gușă îl laudă pe Tudose pentru că a blocat angajările la stat
Gușă îl laudă pe Tudose pentru că a blocat angajările la stat

Gușă îl laudă pe Tudose pentru că a blocat angajările la stat

Consultantul politic este de părere că premierul Mihai Tudose este implicat și precis în măsurile pe care le ia Executivul.

Tudose este foarte implicat și precis. Decizia de azi – cea cu angajările blocate – este una împotriva trendului unui partid. De fiecare dată, un partid venit la guvernare a dat drumul la conducta nepotismului și cu aceea au început să curgă tot felul de nepoți, amante, iar structura de stat a ajuns mult mai mare decât necesarul”, a declarat, Cozmin Gușă, la postul Realitatea.tv.

Potrivit acestuia, blocarea angajărilor la stat este un prim pas pentru eficientizarea activității în sistemul de stat.

”Este un stat bugetofag. Noi nu avem necesități mai mari de un milion de angajați la stat. Mai mult de jumătate de milion de oameni cred că vor trebui să meargă acasă.Aceste măsuri trebuie dublate de încurajarea mediului de afaceri privat”, a adăugat Cozmin Gușă.

El a mai spus că oamenii de afaceri trebuie să facă angajări și să dezvolte.

”Oamenii de afaceri români trebuie să facă angajări, să deschidă șantiere, să ceară finanțări. Este ceva ce trebuie reinventat într-un sistem în care încurajează afaceriștii din România. Oamenii de afaceri sunt concentrați în investiții de producție sau servicii care rămân pe teren. Nu-și externalizează niciunde”, a conchis Cozmin Gușă.

 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: