Un nou record Guinness a fost stabilit. O femeie din America nu și-a mai tuns părul de la ceafă de 33 ani, ajungând să aibă cea mai lungă coadă feminină din lume. Coafura a fost inspirată dintr-un videoclip a lui Til Tuesday.
A stabilit un record mondial Guinness, după ce nu și-a mai tuns părul de la ceafă timp de 33 de ani. Este povestea lui Tami Manis, o femeie de 58 de ani din Tennessee. Americanca și-a lăsat să crească părul de la ceafă încă din 1990. În cele trei decenii în care nu s-a tuns, coada a ajuns să măsoare 172,72 de centimetri.
Femeia din America spune că atunci când a ales această coafură s-a inspirat dintr-un videoclip a lui Til Tuesday intitulat Voices Carry. A început să își lase părul să crească încă din anii 1980, însă din 1990 nu s-a mai tuns deloc.
„[Cântăreața] avea o coadă de șobolan și mi-am dorit foarte mult una din acelea”, a spus femeia care a reușit să obțină un record mondial Guinness.
Și-a tuns coada după nouă ani, dar a regretat. În cele din urmă a stabilit recordul Guinness
Tami Manis spune că a început să își lase părul să crească în 1980, însă după nouă ani, un frizer a convins-o să o taie. A regretat imediat acest lucru și a decis să își lase coada să crească din nou. Ea spune că data de 9 februarie 1990 nu o va uita niciodată, asta pentru că este ziua de naștere „oficială” a cozii sale.
„Am fost binecuvântată că părul meu crește. Acum am cel mai lung păr de la ceafă din lume. Sunt foarte fericită cu el”, spune femeia pentru sky.ro.
Coafura care a stabilit un nou record Guinness este diferită. Mulți oameni nu își dau seama cât de lungă este coada atunci când femeia este cu fața la ei. Tami spune că de cele mai multe ori își ține părul împletit, din cauza lungimii sale. Pentru a-l împleti mai ușor, folosește un balsam fără clătire, mărturisește ea.
Femeia spune că a fost uimitor să ajungă în cartea recordurilor Guinness. În 2022, ea a participat la Campionatul american de Mullet (părul de la ceafă) și a ocupat locul doi. US Mullet Championships este cea mai mare competiție de acest gen din lume. Peste 1.000 de candidați participă anual.