Evenimentul Zilei > Politica > Grupul parlamentar al PPDD denunţă protocolul cu PSD
Grupul parlamentar al PPDD denunţă protocolul cu PSD

Grupul parlamentar al PPDD denunţă protocolul cu PSD

Grupul parlamentar al PPDD a hotărât să denunţe protocolul cu Partidul Social Democrat, a anunţat noul lider al grupului Daniel Fenechiu. Potrivit deputatului, ruperea acordului cu PSD nu are loc pe criterii subiective, ci pentru că acest protocol nu a adus nicio schimbare benefică pentru români.

Fenechiu a subliniat că, după mai bine de 4 luni de colaborare, niciun proiect de lege susţinut sau iniţiat de PPDD nu a trecut de Camera Deputaţilor sau de Senat, iar aportul deputaţilor PPDD nu s-a văzut în luarea vreunei decizii în Parlament.

„Colegii mei deputați au luat decizia să își ia soarta în propriile mâini. Într-o ședință de grup care a avut loc marți au hotărât să denunțe partea parlamentară a protocolului cu PSD și pe de altă parte au hotărât să aleagă un nou lider în persoana mea. Nu e altă solutie decât să te delimitezi de această conducere, care în opinia parlamentarilor nu mai reprezintă interesele electoratului”, a afirmat pentru B1 TV, deputatul PPDD Daniel Fenechiu.

„Ruperea acordului nu e pe criterii subiective, antipatii, simpatii sau că ne-am dat cu dreapta, ci că acest protocolul care s-a negociat fără participarea grupului parlamentar nu a adus nicio consecință nici pentru români nici pentru principiile statuate, chiar și fără consultarea noastră în acel acord”, a mai spus Fenechiu.