Evenimentul Zilei > Politica > Temerea lui Grindeanu: „Îmi e FRICĂ și EVIT asta! E foarte UȘOR să se întîmple”
Temerea lui Grindeanu: „Îmi e FRICĂ și EVIT asta! E foarte UȘOR să se întîmple”

Temerea lui Grindeanu: „Îmi e FRICĂ și EVIT asta! E foarte UȘOR să se întîmple”

Sorin Grindeanu a făcut dezvăluiri interesante despre temerile pe care le are. Considerat a fi unul dintre cei mai importanți lideri politici, Grindeanu speră ca importanța pe care o are în structura statului să nu îl schimbe.

Premierul României a retrăit ziua în care a fost desemnat de către liderii PSD să fie noul prim-ministru al țării.

Sorin Grideanu afirmă că ziua a fost presărată cu emoții și a dezvăluit modul în care a decurs întîlnirea care a schimbat cursul României.

El a vorbit şi despre ziua de 30 decembrie 2016, care a decis alegerea sa în fruntea Guvernului. "Am fost chemat la Bucureşti, a fost acea desfăşurare, în care prima propunere a PSD pentru funcţia de premier, şi anume doamna Sevil Shhaideh, n-a fost acceptată.

În mod normal, statutar, s-a întrunit forul de conducere în partid şi (…) m-a votat să fiu eu cel care să preia această sarcină. Sigur că a fost o surpriză, cred că s-a şi văzut (…) Mă mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, şi se vede pe mine şi o anumită emoţie, dar totodată cred că şi ce gândeam atunci, responsabilităţile", a precizat Grindeanu.

Totodată, întrebat dacă este timid, Grindeanu a răspuns: "Nu neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol şi atunci evit anumite lucruri. Şi de a pica în ridicol. E foarte simplu să se întâmple lucrul ăsta".

"Sper că am rămas un om aşa cum eram şi înainte de a fi prim-ministru, adică normal. Fac lucruri normale, încerc să mă comport cât se poate de normal şi, de fapt, e unul din lucrurile de care mi-am propus să mă ţin, fiindcă în momentul în care pierzi contactul cu realitatea, cu lumea, pericolul de a face lucrurile altcumva decât ar trebui să le faci e foarte mare", a declarat Grindeanu, într-un interviu difuzat la TVR 1.

 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: