Alfred Simonis i-a oferit o adeziune lui Sorin Grindeanu, present la eveniment,  transmițânu-i că îl aşteaptă să se decidă când se va întoarce în PSD.

La asemenea gest, Grindeanu a fost surprins, a primit adeziunea, a zâmbit și a aşezat-o pe masa din faţa sa, fără să spună ceva.

În prezent, Grindeanu ocupă funcţia de şef al ANCOM, însă a anunţat că își doreşte să revină în PSD.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus despre o revenire a lui Grindeanu în PSD, că nu există nicio tensiune între el și fostul premier.

„De câteva săptămâni am niște „prieteni” care îmi tot spun: ai grijă la Grindeanu, ai grijă la Grindeanu. Eu nu și nu! Batman, Batman!”, a spus Marcel Ciolacu.

Reamintim că ,  în iunie 2017, liderii PSD convocați de Liviu Dragnea într-o ședință a Comitetului Executiv au decis oficial să îl excludă pe Sorin Grindeanu din partid. Acesta din urmă a fost acuzat că este „o unealtă”, răspunzând că demisionează doar după ce și Dragnea face acest lucru.

Mai mult, în PSD s-a decis și depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva propriului guvern, o premiera în istoria post-decembristă a României, potrivit dcnews.ro