Evenimentul Zilei > Politica > Grindeanu se reîntoarce în PSD? Gestul incredibil al șefului filialei PSD Timiș
Grindeanu se reîntoarce în PSD? Gestul incredibil al șefului filialei PSD Timiș

Grindeanu se reîntoarce în PSD? Gestul incredibil al șefului filialei PSD Timiș

Duminică, în cadrul Conferinţei de alegeri a PSD Timiş, deputatul Alfred Simonis, care a fost ales preşedinte al acestei filial, a surprins audieța printr-un gest neașteptat.

Alfred Simonis i-a oferit o adeziune lui Sorin Grindeanu, present la eveniment,  transmițânu-i că îl aşteaptă să se decidă când se va întoarce în PSD.

La asemenea gest, Grindeanu a fost surprins, a primit adeziunea, a zâmbit și a aşezat-o pe masa din faţa sa, fără să spună ceva.

În prezent, Grindeanu ocupă funcţia de şef al ANCOM, însă a anunţat că își doreşte să revină în PSD.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus despre o revenire a lui Grindeanu în PSD, că nu există nicio tensiune între el și fostul premier.

„De câteva săptămâni am niște „prieteni” care îmi tot spun: ai grijă la Grindeanu, ai grijă la Grindeanu. Eu nu și nu! Batman, Batman!”, a spus Marcel Ciolacu.

Reamintim că ,  în iunie 2017, liderii PSD convocați de Liviu Dragnea într-o ședință a Comitetului Executiv au decis oficial să îl excludă pe Sorin Grindeanu din partid. Acesta din urmă a fost acuzat că este „o unealtă”, răspunzând că demisionează doar după ce și Dragnea face acest lucru.

Mai mult, în PSD s-a decis și depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva propriului guvern, o premiera în istoria post-decembristă a României, potrivit dcnews.ro