După ce actualul premier a precizat că discută periodic cu Adrian Năstase pentru o colaborare mai bună care să aducă cele mai bune decizii pentru România, fostul premier a ținut să precizeze că lucrurile nu stau exact cum le-a prezentat Grindeanu. 

"Nu am vorbit foarte des cu premierul Grindeanu, dar nu cred că are prea mult timp liber ca să asculte sfaturi de la alții. Deși sunt bune uneori", a declarat Năstase la Antena 3. 

Fostul lider al PSD a dezvăluit că marele dezavantaj al actualului premier îl reprezintă lipsa de putere pe care acesta o are. "Grindeanu are un deficit că face parte dintr-un sistem în care sunt mai multe centre de putere. Unu e la Cotroceni, două sunt la PSD. La PSD unul este la partid, altul la Guvern. În momentul de față, Grindeanu nu are niciun buton de apăsat pentru serviciile de informații. Este o formulă prin care, într-un mod paradoxal, Grindeanu acționează în afara centrelor de putere. Eu aș da nota 8 actualului Guvern pentru că nu există o autoritate suficientă", a declarat Năstase.