Conform informațiilor obținute de EvZ prin jurnalistul Dan Andronic, premierul României a prevăzut cum se vor desfășura lucrurile și a făcut un pas decisiv în momentul în care a decis să caute sprijin în SUA.

“Am văzut o dinamică care a început în urmă cu câteva săptămâni. Mergând pe lucrurile pe care le știm, ceea ce face premierul Grindeanu nu este opera sa. Acest plan prin care nu își va da demisia nu reprezintă altceva decât un răbzoi politic de uzură în care este vizat PSD și Liviu Dragnea.

Acest plan, după părerea mea, a început din momentul în care un consilier din cabinetul Grindeanu a plecat, alături de un lobby-ist, în SUA, să caute sprijin, acum două luni. E clar că, din acel moment, premierul joacă pe mâna lui.

PSD-ul reacționează destul de greoi, iar Liviu Dragnea a crezut mult timp în asigurările care i s-au dat. Va urma un val de dosare care îi va viza pe liderii PSD-ului, vom vedea dacă acest lucru va fi așa în următoarele câteva zile. Este un plan prin care Liviu Dragnea trebuie schimbat din funcția de președinte al PSD”, a declarat Andronic la B1TV. 

 

Te-ar putea interesa și: