Evenimentul Zilei > Politica > Grindeanu, pentru Oprişan: ”Și Banatul te-a fluierat!”
Grindeanu, pentru Oprişan: ”Și Banatul te-a fluierat!”

Grindeanu, pentru Oprişan: ”Și Banatul te-a fluierat!”

După ce preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a fost huiduit la congresul PSD, când a urcat pe scena Sălii Palatului ca să țină un discurs, acesta renunţând să mai vorbească după ce a văzut că fluierăturile nu încetează, fostul premier PSD, Sorin Grindeanu, i-a lăsat un mesaj pe o rețea de socializare.

Marian Oprișan a dat detalii despre moment. El susține că a fost huiduit de organizaţiile Dolj, Olt şi Teleorman. ”Pentru Marian Oprișan: și Banatul te-a fluierat!”, a notat Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

"PSD a fost jignit. Eu voi continua să spun ce gândesc, indiferent dacă le place sau nu unora. Trebuie să continuăm să facem autostrăzi, să facem spitale, să mărim salarii, să mărim pensii.

Partidul va rămâne unit indiferent de ce au făcut cele trei organizaţii astăzi. Este păcat, dar nu asta rezolvă problema. Ce ar fi însemnat ca şi eu şi alţi colegi de-ai mei să punem nişte organizaţii să-i fluiere pe cei cu care nu suntem de acord?”, a mai spus liderul PSD Vrancea, conform news.ro.

El a precizat că avea pregătit un mesaj de unitate, de solidaritate. Pe de altă parte, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a comentat la Realitatea TV: ”L-a fluierat si Prahova… toata sala! Este un semnal ca este momentul sa plece acasa nu Oprisan. El este exponentul unui grup din PSD. (…) Da' de ce nu se duce dansul acasa? Daca delegatii PSD l-au huiduit… Nu l-a huiduit nimeni pe Codrin Stefanescu, ca nu mai conteaza. Dar tu nu te simti? Bai, nene…".

La congresul PSD de sâmbătă, premierul în exercițiu, Viorica Dăncilă, a fost aleasă preşedinte al PSD cu 2.828 de voturi, fiind urmată de Liviu Pleşoianu cu 715 voturi. Eugen Teodorovici a devenit preşedinte executiv, iar Mihai Fifor – secretar general. Viorica Dăncilă este prima femeie care devine preşedinte al PSD.

Sursa: Realitatea.net