"Depinde. Eu îi doresc primului ministru Tudose să ducă mandatul la final, adică 2020. Depinde de modul în care va relaționa cu președintele partidului, domnul Liviu Dragnea, cu oamenii președintelui din guvern. Mă refer la cei de forță. Depinde de partea economică. Nu s-a scris niciunde în programul de guverare că trebuie să avem impozit pe cifră de afaceri, sau de taxa de solidaritate. Eu știu că dl Valcov e foarte inventiv, apropo și de evaluarea pe care a făcut-o la guvernul pe care l-am condus

În programul de guvernare, în oferta electorală a PSD nu apăr nici unde lucrurile astea. Dacă va umblă la managementul de la ANAF, dacă va urmări aceste lucruri. (…) Am văzut că e reticent dl Tudose, a spus că mai vedem cu taxa asta pe impozit, facem o analiză… Dacă aceste lucruri vor fi ținute într-un anumit echilibru. Dacă vom respectă ceea ce ne-am angajat față de partenerii externi. Are toate șansele să meargă până în 2020. 
  
Dacă nu va rezistă tentației de deschidere larg porțile finanțării, să spunem de la Ministerul Dezvoltării către anumite proiecte, situația s ar putea să nu fie foarte roz din punct de vedere economic", a spus Grindeanu, într-un interviu acordat Mediafax.

Te-ar putea interesa și: