"Știți pe ce am învățat eu în '92? În ' 92 am intrat la facultate, atunci era 286. Când dădeai să compilezi un program, treceau 10 minute, aveai voie să fumezi în universitate atunci. Te duceai, fumai două-trei țigări, până se termina compilarea la program", a spus premierul Grindeanu, care i-a cerut rectorului universității, Călin Oros, să facă o mică o oprire din turul instituției pentru a intra și în laboratorul de informatică de la "Valahia", citat de Mediafax.

Rectorul  universității "Valahia" i-a explicat șefului Guvernului că, în prezent, astfel de calculatoare se pot găsi doar la muzeu.

Sorin Grindeanu a fost invitat, în turul pe care l-a făcut la "Valahia", să guste din pâinea fabricată în laboratorul pentru controlul și tehnologia produselor de panificație și făinoase, unde studenții, îndrumați de profesorii de la Facultate de mediu, biotehnologii și chimie alimentară, studiază fabricarea diverselor tipuri de pâine.

Premierul nu a refuzat oferta și a gustat din pâine, îndemnându-l și senatorul Adrian Țuțuianu, care îl însoțea, să-i urmeze gestul. După ce a gustat din pâine, Țuțuianu i-a răspuns râzând, lui Grindeanu: "Eu mănânc mai des pâinea Universității".

În perioada cât a fost președinte al CJ Dâmbovița, senatorul PSD, Adrian Țuțuianu, a predat cursuri la Universitatea "Valahia".

Sorin Grindeanu participă la o reuniune alături de conducerea universității, autorități locale și mediul de afaceri. La eveniment sunt prezenți miniștrii Mihai Tudose și Gabriel Leș.

Șeful Executivului este licenţiat al Facultăţii de Matematică – Secţia Informatică a Universităţii de Vest din Timişoara şi a făcut, la aceeaşi universitate, studii aprofundate în specializarea Baze de Date. El a fost ministru al Comunicaţiilor în guvernul Ponta.