Cinci lideri sindicali au decis să intre în greva foamei. Acestea protestează în fața sediilor servicilor de Ambulanță, nemulțumiți de nerecunoașterea condițiilor de muncă.
Angajații din cadrul Serviciilor de Ambulanță din țară protestează în sediile centrale. Cinci dintre liderii sindicaliștilor din acest domeniu au intrat în greva foamei. Aceștia se revoltă împotriva aleșilor politici, susținând că nu le sunt respectate condițiile deosebite de muncă.
5 lideri sindicali de la Ambulanță fac greva foamei
Liderii sindicali care fac greva foamei sunt susținuți de restul sindicaliștilor din întreaga țară. Cu toții se plâng de nerecunoașterea condițiilor deosebite de muncă din partea statului.
Angajații din cadrul servicilor de ambulanță protestează între orele 10.00 și 12.00 în sediile din întreaga țară. Aceștia îi susțin pe cei cinci lideri de sindicat care au intrat în greva foamei.
Federația Națională Sindicală Ambulanța din România a transmis că aceștia vor recurge la măsura extremă de protest.
Liderul național al serviicilor de Ambulanță se alătură protestului
În fruntea celor cinci lideri sindicali care își cer drepturile se află si președintele FNSAR Gheorghe Chiș. De asemenea, se alătură măsurii extreme de protest și Gâdiuță Claudia, lider la Sindicatul Liber Independent Salvarea Tulcea, precum și Dragomir Valentin, lider la Sindicatul Ambulanța Brăila.
Totodată, Comănescu Alexandru, liderul Sindicatului Ambulanța Vâlcea, și Mușa Daniel Constantin, lider la Sindicatul Ambulanța Olt se vor alătura acestui demers.
Sindicaliștii din cadrul serviciilor de Ambulanță din România care se află în timpul liber vor protesta în cadrul sediilor din țară.
Liderii sindicali au intrat în greva foamei. Cer o întâlnire cu Marcel Ciolacu
Sindicaliștii din cadrul serviciilor de Ambulanță sunt nemulțumiți după ce au fost scoși de la condițiile deosebite în muncă. Aceștia se plâng de nerecunoașterea condițiilor de muncă prin prisma cărora personalul profesionist operativ de intervenție din serviciile de ambulanță își desfășoară activitatea. De altfel, acest drept le-a fost anulat prin votul din Comisia pentru muncă și protecție socială și prin votul plenului din Camera Deputaților.
Propunerea a fost făcută de Guvernului României, prin intermediul Ministerului Muncii și a Casei Naționale de Pensii Publice.
Din acest motiv, liderii de sindicat vor să discute cu premierul României.