Evenimentul Zilei > Monden > „Greii” tabloidelor, nas în nas la tribunal?
„Greii” tabloidelor, nas în nas la tribunal?

„Greii” tabloidelor, nas în nas la tribunal?

Mădălin Ionescu a început demersurile pentru a-l chema în judecată pe Dan Capatos

Mădălin Ionescu s-a hotărât să-l cheme în instanță pe rivalul său, Dan Capatos. Prezentatorul „WowBiz”, late night show-ul pe care-l prezintă alături de Adelina Pestrițu, la Kanal D, spune că a început demersurile ca să-l dea în judecată. „Voi lăsa Justiția să clarifice această situație!”, adaugă Mădălin.

Scandalul „greilor” emisiunilor tabloid a fost declanșat de Capatos, când vedeta Antenei 1 a spus că prezentatorul „Wow- Biz” a greșit luându-i Mărioarei Zăvoranu un interviu pe patul de moarte. Mădălin Ionescu a reacționat public, iar acuzațiile au degenerat. Surse din Antenă susțin că și Capatos s-a fi gândit să îl acționeze în Justiție pe realizatorul Kanal D, asta după ce Corneliu Vadim Tudor a arătat numărul de telefon al vedetei Antenei 1 în direct. Ca o primă măsură, Capatos și-ar fi redirecționat apelurile către numărul lui Mădălin Ionescu.

Într-un interviu pentru EVZ, Mădălin Ionescu a vorbit despre WowBiz, subiecte și ratinguri, dar și ce-ar face ca părinte.

– EVZ: Ce reguli nu ai încălca niciodată la WowBiz?


FOTO: Mădălin Ionescu– Mădălin Ionescu: Încă de la începutul carierei mele mi-am promis să nu fac rău nimănui, să nu întreprind acțiuni agresive asupra persoanelor publice. Noi facem show la „Wow- Biz”. Prezentăm povești reale, dar nu ne-am propus să-i distrugem pe invitați. Genul acesta de presă se potrivește mai degrabă stilului investigator din anii ’90, în care unii erau făcuți praf până cedau nervos sau financiar.

– Care sunt subiectele care au prins cel mai bine?

– Au fost ediții în care am abordat subiecte sociale, altele în care am prezentat povești ale unor persoane de pe scena publică, firește, într- o manieră tabloidă. Dar cel mai bine au mers, de exemplu, edițiile despre revenirea Narcisei Guță pe micul ecran, cearta dintre Nelson Mondialu, Beyonce de România și Leo de la Strehaia. Telespectatorii sunt foarte interesați de astfel de personaje.

– Ai accepta ca ai tăi copii să meargă în showbiz?

– Nu le voi interzice niciodată copiilor mei să muncească, indiferent de domeniul pe care-l vor alege. Voi fi alături de ei întotdeauna. Eu nu am ales, de exemplu, o carieră în showbiz, mi-am dorit, încă de pe vremea lui Ceaușescu, să fiu jurnalist.