Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident rutier la ieșirea din Vaslui. O femeie rănită a fost salvată dintre fiarele contorsionate
Grav accident rutier la ieșirea din Vaslui. O femeie rănită a fost salvată dintre fiarele contorsionate

Grav accident rutier la ieșirea din Vaslui. O femeie rănită a fost salvată dintre fiarele contorsionate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui (ISU) a anunțat că, vineri, un grav accident de circulație a avut loc pe DN 15D, în apropiere de Cişmeaua Moldovencei, județul Vaslui.

Potrivit ISU Vaslui, o persoană a fost rănită și transportată de urgență la spital.

„Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit pe DN 15D, în apropiere de Cişmeaua Moldovencei, pentru asigurarea de măsuri PSI şi acordarea îngrijirilor medicale pentru o persoană în urma unui accident rutier. În acest accident au mai fost implicate patru persoane şi patru autoturisme, două dintre acestea fiind staţionate. În urma acestui eveniment rutier a rezultat o victimă, neîncarcerată, care a fost transportată cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, un autoturism a încercat să vireze spre stânga, iar altul din spate a intrat în depăşire, între cele două maşini având loc o acroşare, după care cel de-al doilea autoturism a intrat în două maşini staţionate în parcarea unui local din zonă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidental, potrivit  agerpres.ro