„Apelul prin numărul de urgență 112 a fost făcut la ora 19.12. Accidentul rutier s-a produs la ieșirea din Tileagd înspre Oradea, fiind implicate două autoturisme. 5 persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale. Traficul rutier a fost blocat o perioadă, dar în prezent se circulă normal”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, potrivit libertatea.ro

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Echipaje de polițiști s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări. Este posibil ca una dintre cele două mașini să fi intrat pe contrasens. 
 

Răniții provin din ambele autoturisme. Niciunul nu este în stare gravă. Maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, a declarat că este vorba despre patru adulți și un minor, toți în cod verde, adică cu leziuni care nu le pun viața în pericol.

„Au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul staţiei Aleşd, cu o autospecială cu apă şi spună şi o ambulanţă tip B2 (pompieri militari paramedici), echipajul de terapie intensivă al SMURD Oradea şi două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță”, a precizat Camelia Roșca.
 

După ce au fost evaluate la fața locului, victimele au fost transprotate ulterior la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean.