Evenimentul Zilei > Politica > Gorghiu: „Raluca Prună egal PSD”
Gorghiu: „Raluca Prună egal PSD”

Gorghiu: „Raluca Prună egal PSD”

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a comparat-o pe Raluca Prună cu fostul ministru al Justiției în perioada Guvernului Ponta, Robert Cazanciuc.

 „În programul de guvernare PNL avem un proiect care se numeşte legea răspunderii magistraţilor. Dl Cazanciuc, viitor ministru în Guvernul Dragnea, nu dă doi bani pe acest cadru legislativ, care ar putea să ducă la reducerea derapajelor din sistemul judiciar? La nivel de opinie, pe legea răspunderii magistraților, Raluca Prună egal PSD egal Cazanciuc”, a spus, Gorghiu, într-un interviu pentru DC News.

Ministrul Justiției și premierul tac

Până la închiderea ediției, nici premierul Dacian Cioloș, nici ministrul Justiției, Raluca Prună, nu au avut o reacție vizavi de subiect. În urmă cu o săptămână, ea a susținut că discuţiile despre o lege a răspunderii magistraţilor reprezintă un atac la adresa Justiţiei. „Eu iau toate aceste discuţii cu privire la iminenţa unei legi a răspunderii magistratului ca pe un atac direct la independenţa justiţiei. De ce spun asta? La momentul la care noi vorbim şi la care nu avem o lege specială a răspunderii magistratului, nu înseamnă că nu avem dispoziţii în lege cu privire la răspunderea magistratului”, a spus Prună la Adevărul live.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: