Evenimentul Zilei > Politica > Gorghiu, despre conflictul Dragnea-Ponta: „Un scandal controlat”
Gorghiu, despre conflictul Dragnea-Ponta: „Un scandal controlat”

Gorghiu, despre conflictul Dragnea-Ponta: „Un scandal controlat”

Gorghiu, a declarat, joi, la Timișoara, că polemica dintre actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea și predecesorul său, Victor Ponta, este "un scandal controlat", iar în spatele demisiei pe care Ponta o anunță se poate citi mesajul "nu mă lăsați să plec".

"Sunt doi oameni politici în conflict, sunt două nuci tari în PSD în momentul acesta, care nu cred că-și dispută nimic altceva decât puterea în interiorul partidului pe care-l reprezintă. Este un scandal controlat, nu aș putea spune că este întâmplător, așa cum crede foarte multă lume, servit în doze mici, intuiesc că de lungă durată, din care nu vom afla informații relevante, ci doar cred că ne vom pierde timpul. Ponta, de fapt, nu-și dă demisia, așa cum ne sugerează, ci eu citesc în spatele demisiei o replică de genul "nu mă lăsați să plec", a afirmat joi, Alina Gorghiu, într-o conferință de presă.

În opinia sa, polemica aceasta exagerată în spațiul public ''nu ne face bine'' și regretă că de-a lungul vremii a avut "o polemică exagerată cu Victor Ponta (…)". "Eu, ca om politic de pe dreapta acum simt nevoia să respir mai în afara polemicii. (…)'', a conchis Gorghiu, conform Agepres. 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: