„O încurajez Hillary să participe activ la alegerile din 2020. A aruncat în aer  ultima campanie a democraților. În prezent lucrează la o carte intitulată "Cum să obstrucționezi și să fii liber". Urmarea va fi despre "Cum a scăpat soțul meu" de o condamnare pentru sperjur. De la prima familie de infractori a Americii", a scris avocatul Giuliani pe contul său de Twitter.  

Giuliani nu se lasă şi declară la  Fox & Friends că democrații "au lansat două investigații pentru a dovedi ceva inexistent", referindu-se la o înțelegere clară  între investigația FBI şi democraţi, apoi ancheta lui Mueller.

Apoi, Giuliani, într-un alt mesaj mai aruncă o bombă despre implicarea în campania lui Hillary Clinton a unor servicii străine făcând referire la cele din Ucraina:  ”Acum Ucraina investighează campania lui Hillary și conspirația Comitetului Național Democrat cu servicii de informații străine, inclusiv ucrainene pentru a influența alegerile din 2016”.

În apărarea lui Trump a mai scris;  ”Președintele Trump nu a șters 30.000 de email-uri,  nu a pus pe nimeni să intercepteze convorbiri și nici să șteargă totul de pe servere”, concluzionează celebrul avocat.